DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Tökéletes hűtők utazáshoz

Ha sok időt töltünk az úton, akkor elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk élelmiszereink megfelelő hűtéséről. Ehhez Önnek is a segítségére lehetnek különféle kompresszoros hűtők, melyek mindig kellő hőmérsékletet biztosítanak majd a bennük lévő termékek számára.

Kompakt méretben

Az ALASKAiCE hűtők minden autóban tökéletesen el fognak férni, így nem fognak akadályozni minket a többi holmink tárolásában. Sőt, van olyan változat is, melynek a teteje puha könyöklővé varázsolható, ennek köszönhetően a két ülés között is elhelyezhetjük. Amennyiben pedig arra van szükség, akkor a vállunkra akaszthatjuk, és magunkkal is vihetjük, ha például a szabadban szeretnénk egy kis ételt elfogyasztani. Ha szeretne beszerezni egy ilyen remek modellt, ajánljuk Önnek a Maconwinch ALASKAiCE kínálatát ahol biztosan megtalálja az ideális darabot!

Ezen hűtők kialakítása rendkívül praktikus, hiszen kisebb rekeszek is találhatók bennük, a minél jobb helykihasználás érdekében. Számos termék úgynevezett Smart modullal is rendelkezik, mely azt jelenti, hogy vezérelhetjük őket az okostelefonunk segítségével. Így minden információt könnyen és gyorsan megtudhatunk a hűtés folyamatáról. Bizonyos változatok akár -20 °C fokig is képesek fagyasztani, így akár mélyhűtött termékeket is tárolhatunk bennük. Ez például egy kamionban tud kifejezetten előnyös lenni.



Strapabíró anyag

Ezek a hűtők rendkívül strapabíró anyagból készülnek, így nem kell attól tartanunk, hogy könnyen megsérülnek, vagy esetleg idő előtt használhatatlanná válnak. Útközben a rázkódást is bírja, és akár 32°-ban is megdönthetjük, akkor sem lesz semmi baja. Így tehát akkor sem kell majd aggódnunk, ha esetleg rosszabb minőségű útra tévedünk. Hiszen a hűtőnk ilyen körülmények között is teljesen jó szolgálatot fog tenni. Ennek köszönhetően a hosszú utazás során mindig épek és frissek maradnak az élelmiszereink.

Az eszközökben található kompresszor maximálisan csendes, és gyorsan le is hűti az egész hűtőt. Mindemellett az áramfogyasztása is elenyésző, így egyáltalán nem fogja túlzottan megterhelni gépjárművünk akkumulátorát. Ezenfelül egy biztosíték is található benne, mely segítségével el tudjuk kerülni azt, hogy lemerüljön az autó akkumulátora. Így mindig biztosítva lesz számunkra az, hogy folytatni tudjuk a megkezdett utunkat. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy esetleg ott ragadunk valahol.

Külön kiegészítők

Vannak olyan változatok, melyek USB kimenetekkel is el vannak látva. Így a telefonunkat is könnyedén feltölthetjük velük, mely szintén nagy segítség lehet az útjaink során. Sőt, néhány verzión még vezeték nélküli telefontöltő is elérhető, mely igazán jövőbe mutató kiegészítő. Így a hűtőnk többről is szólhat, mint pusztán élelmiszereink tárolásáról.

Reméljük, hogy Ön is megtalálja az ideális hűtőt, mely tökéletes szolgálatot tesz majd hosszabb utazásai során. A kínálat ezen eszközökből rendkívül széles, így érdemes körültekintően végigböngészni a rendelkezésünkre álló darabokat. Sikeres válogatást, és kellemes utazást kívánunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: