DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Szerezd be gyerkőcödnek vagy magadnak a kedvencekkel díszített irodaszereket!

A rajongás nem életkorhoz kötött, bár megvannak azok az életszakaszok, amikor természetes jelenség még akkor is, ha egy kívülálló már túlzásnak gondolja. Szinte nincs olyan ember, aki életében valamikor ne rajongott volna valamiért vagy valakiért.

A kisgyerekek először egy mesefiguráért, majd a lányok általában a lovakért, a kiskutyákért, a fiúk a szuperhősökért és a focicsapatokért rajonganak. 

mesescuccok.hu - 2022 december - LinkMarketing - 2



Kamaszként az együttesek, színészek következnek, illetve a kortársak, a szerelmek. Tipikus kép, ami a rajongásról beugrik, az őrjöngve visító, könnyekben kitörő lányok egy színpad előtt. De eláruljuk, a férfiak is tudnak rajongani, csak sokkal visszafogottabban. Gondoljunk csak a futballra…

Kedvencek mindenütt

Ma már, amint megjelenik egy animációs vagy akciófilm, mindent elárasztanak a főhősökkel díszített tárgyak, az apróságoktól kezdve a komolyabb dolgokig. Rákerülnek bögrékre, ruházatra, de író- és irodaszereken is szinte mindig találkozni velük. A Mesés cuccoktól NASA-s füzeteket, mappákat, kulacsokat és még számtalan más, a legendás űrügynökség logójával ellátott holmit beszerezhetsz.

A kedvencek képével díszített író- és irodaszerek tökéletesek lehetnek ajándékba is gyerekzsúrokra, mikulásra, karácsonyra és más ünnepekre. A füzetek, mappák, tollak praktikus ajándékok, amelyekkel biztosan örömet szerzünk az írást, rajzolást kedvelő gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. 

A kulacs például igen hasznos holmi, ami a környezettudatos gondolkodásúak mindennapos használati tárgyai közül nem maradhat ki, ott a helye minden iskola- és sporttáskában is. Aki pedig rajong az űrkutatásért, az választhat akár NASA logós kulacsot is.

Miért szeretjük az irodaszereket? 

Az iskolakezdés a szülők számára egyfajta nyűg, ráadásul komoly érvágás a családi kasszának, és általában a gyerekek sem rajonganak érte. Azonban sokan közülük mégis szeretik a szeptembert amiatt, mert új füzeteket, mappákat és írószereket lehet válogatni. 

Bár manapság, a digitalizáció korában, amikor szinte mindent okostelefonokon, tableteken vagy számítógépeken intézünk és végzünk, már egyre kevésbé van szükség írószerekre, füzetekre, azonban időről időre rá kell jöjjünk, hogy még ma is van létjogosultsága ezeknek az eszközöknek. 

Vannak, akik kifejezetten szeretnek kézzel írni, akár az elintéznivalókat, akár naplót, így ők, illetve bárki, akinek szüksége van rá, könnyedén be tudja szerezni úgy is, hogy személyesen válogat az üzletben, vagy webshopokon keresztül.

Csábító holmik a kínálatban 

A papírboltokban mindig is elcsábultak azok, akik rajonganak a papírokért, füzetekért, különféle ceruzákért és tollakért, illetve egyéb irodaszerekért. Az óriási választék, a szebbnél szebb kivitelű eszközök azokat is leveszik a lábukról, akik éppen csak bekukkantanak egy irodaszereket kínáló “oázisba.”

Ráadásul az újdonság új lendületet adhat, és ismét belekezdhetsz a rég abbahagyott tevékenységbe, ecsetet, ceruzát, tollat ragadhatsz, vagy egy egészen más ágát tanulhatod meg a művészeteknek, új hobbit találhatsz magadnak. És lehet, hogy mindez csupán egy új, NASA logós füzettel kezdődött…

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: