DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Milyen az ideális céges karácsonyi meglepetéscsomag?

A tél közeledtével már érezhetjük a mézeskalács illatát, cégvezetőként ez pedig azt is jelentheti, hogy előtérbe kerül a karácsonyi céges ajándékcsomag kérdése. Cikkünkben adunk néhány hasznos tanácsot az összeállításához!

 

Különböző ízlések és igények

Minden karácsonykor szívesen ajándékozzuk meg szeretteinket, így magától értetődő, hogy a munkatársakkal és az ügyfelekkel is megünnepeljük ezt a csodálatos időszakot. Az olyan kérdések azonban, mint a munkatársak meglepetéseinek költségvetése vagy a különféle ízlések kielégítésére vonatkozó döntés, mindig jelentős rejtély forrása.

ordit.hu - 2022 november - LinkMarketing - 2



A kihívás ugyanaz, akár néhány munkatársat foglalkoztató kisvállalkozásról, akár több ezer fős multinacionális cégről van szó: megtervezni és megvalósítani a céges karácsonyozást.

Kíméld meg magad a stressztől, és rendelj nagyszerű céges karácsonyi ajándékcsomagokat az Ordit.hu honlapjáról!

Hogyan válasszuk ki a csomag tartalmát?

Először térjünk ki a technikai szempontokra. Az kialakult home office trend miatt gyakorlatilag nem lehet olyan dátumot kitűzni, amikor minden munkatárs jelen van az irodában. 

Emiatt érdemes elkerülni az olyan dolgokat, mint a romlandó élelmiszerek, amelyek a januári szabadságból visszatérve igencsak kellemetlen meglepetést okozhatnak a decemberben át nem vett csomagok gazdái számára.

Érdemes olyan ételeket csempészni a csomagba, amelyeket szilveszterkor vagy akár egész évben élvezhetünk. Karácsonykor ugyanis mindenki süt és sokfogásos lakomákat készít, amelyek mellett eltörpülhet a meglepetés tartalma.

Jó ötlet lehet olyan snackeket, nassolnivalókat pakolni a céges ajándékcsomagba, amelyek télen és nyáron is elfogyaszthatóak, bármilyen alkalom során. Egy különleges kézműves csokoládé, lekvár, netán egy termelői akácméz vagy hazai bor a kistermelők támogatása szempontjából is jó döntés.

A hála kifejezésének szép módja

A munkatársak megajándékozása valamilyen aprósággal, például a karácsonyi csomagba tűzött, kézzel írt szívélyes üzenettel igazán szép gesztus. 

Még akkor is, ha a munka és a magánélet tudatosan határvonallal elválasztásra kerül az emberek életében, erős munkahelyi közösség alakulhat ki ott, ahol a felsővezetők, munkatársak megajándékozzák egymást.

A munka világában pedig köztudott, kutatásokkal alátámasztott tény, hogy a munkavállalói elégedettség jelentős részben nem a fizetésen múlik. A közösség ereje, a szavakkal, jutalmakkal, ajándékokkal való elismerés, és az apró figyelmességek, mint egy csapatépítő reggeli, vagy ajándékcsomag, sokat dobhat ezen a mutatón.

Ha céges karácsonyi ajándékcsomag beszerzésén töröd a fejed, kérj segítséget az Ordit.hu-tól, hogy magas minőségű, finomságokkal megpakolt meglepetést biztosíts kollégáidnak az idei ünnepekkor!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: