DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Ilyen asztalt válasszon a teraszra!

Nem nagyon van olyan terasz vagy kert, ahol ne lenne szükség egy minőségi asztalra. A kerti változatok nagyobbak, mint amin csak egy ital vagy egy könyv fér el. Egy ilyen bútorral pillanatok alatt alakítható át a kültéri rész, legyen szó fedett teraszról vagy kövezett udvari részről. Ismét életre keltheti a kinti teret, amely egy ideje már kissé unalmasnak tűnt. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyet válasszon otthonra!

 

Kisebb asztalok a teraszra vagy az erkélyre

A Kulteributorok.hu kisebb méretű asztalainak hála ismét egy kis életet vihet a kertbe és az udvarra. A legjobb, hogy hordozhatóak, ezáltal bárhová tehetőek, így mindig hasznukat lehet venni. Sokszor a kültéri sütés alkalmával kellene valami, ahova lepakol az ember, de lehetséges, hogy inkább a teraszon akarnak majd rajta játszani. A kínálatban a karakteres asztaloktól kezdve egészen a karcsúbb és kisebb megoldásokig találni tökéletes darabot, ami jól mutat majd otthon. A kerti asztalok lehetővé teszik, hogy élvezze a napsütést, a tavaszi madárcsicsergést, hogy maximálisan kikapcsolódhasson. Legyen szó akár kinti evésről, vendégvárásról, esetleg egy kávé melletti lazításról, a kisebb méretű asztalok sokszor jöhetnek jól. Nemcsak jól néznek ki, hanem jól bírják a kültéri időjárást is. Kerti székekkel párosítva pedig tökéletes szabadtéri pihenőt alakíthat ki. 

kulteributorok.hu - 2022 november - LinkMarketing - 1



Vásárlási szempontok

Amikor kerti dohányzóasztalt venne, akkor igen sok lehetősége van a színek és az anyagok tekintetében. Ezáltal bármilyen stílust képvisel, könnyen talál magának megfelelő darabot. Ha a klasszikus megjelenést preferálja, akkor a rattan típussal biztosan nem lőhet mellé. Amennyiben a nosztalgikus, retro dizájnt kedveli, szintén megoldást jelenthetnek a rattan modellek. Ezekben az esetekben egy ilyen bútordarab bármelyik terasznak barátságos hangulatot ad. 

Jó választás továbbá a fa, hiszen természetes színe miatt tökéletesen illeszkedik bármilyen teraszra. Ha a berendezések esetén a funkcionalitás kerül előtérbe, akkor jó választás egy tárolóval ellátott kivitel, amiben kisebb és nagyobb dolgokat is el lehet rejteni. Fontos viszont, hogy egy fából készült asztalnak rendszeres ápolásra van szüksége, hogy időtálló maradjon. 

Milyen asztallapot érdemes venni?

A kerti asztalok többsége azért üveglappal van ellátva, mert ez esztétikus és tartós. Könnyen tisztítható, így nem gond annak ápolásra sem. Azonban ha nem kedveli az üveget, akkor van lehetősége fát, fémet, esetleg műrattant választani. 

Érdemes tehát létrehozni egy kávésarkot otthon a teraszon, amihez elengedhetetlen egy kényelmes fotel és egy említett kis asztal. A kerti kanapé mellett tökéletes választás egy pakoló, ahol kényelmesen elfér egy könyv, egy bögre tea, egy pohár bor, esetleg egy családi társasjáték. Alkossa meg a szabadtéri nappaliját, és hagyja, hogy az asztal központi elemmé váljon a kültéri nappaliban!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: