DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Indul a Virtuális Magyar Rali Bajnokság

Október 17-én rajtol el a szezon a GULF támogatásával, értékes nyereményekért: nyolc forduló, háromféle talajtípus, komoly versengés vár a résztvevőkre.

Október 17-én rajtol az I. GULF Virtuális Magyar Rali Bajnokság a Richard Burns Rally nevű játékkal a magyar Rallysimfans felületén. A www.rallysimfans.hu weboldalról mindenki letöltheti a játékot és az összes szükséges kiegészítőt, majd ezen a linken nevezhet is az említett bajnokságra: https://rallysimfans.hu/rbr/bajnoksag2.php?b=reszletek&bajnoksag_id=201

A szériában négy kategóriát értékelnek, Rally2-es, Rally3-as, Rally4-es és R2-es autóval indulhatunk, és bajnokság végén díjazásban részesülnek a kategória dobogósai, illetve az abszolút bajnoki dobogósok is. 

A szezon nyolc fordulóból áll majd, lesznek vegyesen aszfalt, havas és murva felületű futamok is, a tervek szerint áprilisig tart majd a küzdelem. A teljes versenykiírás itt átböngészhető: https://drive.google.com/file/d/16jeLmdiCdpUtfve8sfFQhQaGiH96LIQ3/view?fbclid=IwAR1jwioAxleeds9Oj8dUAVd_AiJQ_zMwC4mGgCDcbjpmHv8uC5OT6sd917M

Az első futam itinerét már közzé is tették, összesen 108,7 versenykilométeren feszülnek majd egymásnak a versenyzők. A magyar raliszimulátorosok krémje rajthoz áll majd a bajnokságban.

gulf



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: