DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza októberi ajánlatai

Megérkezett az ősz, ezzel pedig visszaesünk a szürke hétköznapok valóságába, de talán a következő termékek feldobhatják a hangulatunkat az esős napokon is.

2021 SAMU Rozé „Edition Maylander”

2021 SAMU Rozé Edition Maylander_04



Valószínűleg már sokan tudják, hogy a Formula–1-es biztonsági autókat vezető Bernd Maylander korábban a DTM-ben versenyzett, de az talán már kevésbé köztudott, hogy családi hagyományait folytatva borászkodásra adta a fejét. Kiváló ajándék lehet egy autósportért rajongó ismerős számára egy üveg Edition Maylander.

weingut-kuhnle.de

8,90 euró

F1_Manager_2022_02

F1 Manager 22

A július végén megjelent F1 22 után még az idén kaptunk egy újabb hivatalos Formula–1-es licensszel rendelkező játékot. Bújj a csapatfőnökök bőrébe, építsd fel a saját istállód, irányítsd a stratégiákat, és vezesd győzelemre a csapatodat!

aqua.hu

18 050 Ft-tól

Honor X8_01

HONOR X8

A HONOR X8 7,45 mm-es karcsú készülékháza lapos széleivel és lekerekített sarkaival igazán szemet gyönyörködtető. A mindössze 177 g-os súlyának köszönhetően könnyedén élvezheted a videók vagy játékok nyújtotta élményt.

emag.hu

89 990 Ft

Puma Red Bull Racing mellény_01

Puma Red Bull Racing mellény

A hűvösebb idő beköszöntével jól jöhet egy mellény, amely mindig melegen tart, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült és Formula–1-es rajongók számára kötelező darab.

puma.com

35 990 Ft

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: