DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

A Chelsea futballistája is kipróbálja az F1 22-t

A koronavírus okozta leállás alatt bevett szokássá vált, hogy a fiatalabb pilóták az F1-es játékban mérték össze tudásukat, ezekhez a versenyekhez pedig több sztár is csatlakozott.

2020-ban többször is megesett, hogy az F1-es pilóták - valódi verseny hiányában - az aktuális Formula-1-es videojátékon keresztül küzdöttek meg egymással, egy idő után pedig még hírességek is csatlakoztak hozzájuk, majd a televízió élőben közvetítette a virtuális futamot. A teljesség igénye nélkül részt vett már ilyen versenyen a Real Madrid kapusa, Thibaut Courtois, több futballista is, így Ciros Immobile, vagy éppen Sergio Agüero, de krikettjátékosok és esport kommentátorok is kipróbálták már magukat a volán mögött.

Július 1-jén jelenik meg hivatalosan is az idei F1-es játék, a szerencsésebbek pedig már az early accessnek köszönhetően ki is próbálhatták az F1 22-t. Manapság nagyon jól megy a fiatalok körében a streamelés, az egyik legfelkapottabb csatorna erre a Twitch, ahol július 1-jén a Chelsea BL-győztes, Eb-ezüstérmes labdarúgója fogja kipróbálni az újonnan megjelenő F1-es játékot. Az, hogy esetleg néhány aktív pilóta is részt vesz-e a streamben, nem egyértelmű, mindenesetre a promo-képen Mount mellett szerepel Russell, Leclerc és Norris is.



A Chelsea fiatal kiválósága egyébként is nagy gamer hírében áll, hiszen a hírességeknek létrehozott Combat csatornán többször is feltűnt már FIFA-zás, CoD-ozás és sok más játék űzése közben, de a Formula-1 sem ismeretlen közeg számára, hiszen a Monacói Nagydíjon többször is láthattuk a paddockban az angol futballistát, aki a Red Bull vendége volt azon a hétvégén.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: