DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Kerti bútorok, nem csak nyári használatra

Ha a lakberendezés kérdése és a nyár szavak egy mondaton belül előkerülnek, akkor jó eséllyel a kerti bútorokról és azok beszerzéséről is szó kell, hogy essen.

A bútorok ezen családja szezonális terméknek tűnik, valójában az elhúzódó jó idő és az enyhe telek miatt lassacskán eljutunk oda, hogy egész évben használható eszközöket fognak jelenteni, amelyeket kitűnő minőségüknek köszönhetően már kint is hagyhatunk télire is akár.

A Gemini-Duo webáruházban kapható kerti bútorok is tökéletesen fel vannak készítve az egész évi használat során felmerülő összes természeti hatás, az időjárási viszontagságok kivédésére.

https-__www.geminiduo.hu_ - 2022 június - Cikk5_resize



Amikor a műanyag a legjobb választás

A fából vagy fémből készült szabadtéri bútorokkal szemben a műanyag alkalmazása már önmagában egy seregnyi előnyt jelent a vásárlónak. A jó minőségű műanyag nagyszerűen ellenáll a víznek, esőnek, hónak, fagynak, melegnek és a nap UV-sugárzásának. Nem szükséges időnként újrafesteni, nem szárad ki és nem vetemedik, valamint esetükben természetesen a korrozió sem jelent semmiféle fenyegetést.

A színek és méretek, formák tartósak, így egy műanyag kerti bútor sok-sok éven keresztül tudja ugyanazt a szolgáltatást nyújtani, a kényelmes kertben tartózkodás minden feltételét megteremtve ezzel a tulajdonosának.

Mindezek mellett ezek a kerti tartozékaink gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényelnek, el lehet felejteni a csiszolás, felületkezelés, impregnálás, lakkozás, festés nyűgjét. Ezzel a tulajdonsággal egyénként nemcsak a gazdája idejével, hanem a pénztárcájával is okosan gazdálkodik a termék, sőt növényeink, környezetünk is hálás lehet, hogy nem terheljük különféle vegyszerekkel, kemikáliákkal.

Praktikum és szépség együtt jár

A kerti bútorok szépségének egyik összetevője a különleges, harmonikus színválasztás, amely a gazdag kínálatnak köszönhetően hozzáigazítható a már meglévő bútoraink vagy a kertünk, épületeink színéhez, illetve a fautánzatú vagy rattan hatású kialakításhoz is, amely gondoskodik arról, hogy természetes, organikus környezetben is jól mutassanak a tartós műanyag bútorok.

Az esztétikum kellemes és hasznos kiegészítői a párnák, amelyek minden esetben járnak a magasabb kategóriájú kerti garnitúrákhoz és olyan a kialakításuk, hogy alapból passzoljanak a kerti bútor szett színéhez.

Több területen is megállja a helyét

Nemcsak kertekben, hanem teraszokon, erkélyeken, tornácokon is jó szolgálatot tesznek ezen bútorok, de ugyanígy tökéletes választást jelentenek éttermek, vendéglátóhelyek számára is a kerthelyiség berendezése szempontjából.

A kerti székek, kanapék megvásárolhatók külön-külön is vagy akár készletben, és ez utóbbi esetben biztosak lehetünk benne, hogy egymáshoz minden tekintetben jól összeillő bútoraink lesznek, ráadásul jellemzően az ár is kedvezőbb ilyen vásárlás esetén.

A kerti székek esetében a természet erőinek szintén jól ellenálló párna mellett találkozhatunk még olyan kerti ülőalkalmatossággal is, amely egyben kültéri tárolóként is szolgálhat.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: