DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Verstappenék ezúttal sem értek célba a 24 óráson

Max Verstappen és csapata ezúttal sem látta meg a kockás zászlót egy szimulátorversenyen. Múlt héten a holland maga csapta falnak az autót Le Mans-ban, ezúttal pedig egy technikai hiba hátráltatta őket.

Egy héttel ezelőtt hírt adtunk róla, hogy Max Verstappen a Red Bull ellen áll rajthoz egy szimulátorversenyen, ami azonban csúfos véget ért, ugyanis az újdonsült Formula-1-es világbajnok maga dobta el az első helyről az autót, túl szűken fordulva egy lekörözást követően, a rázókő pedig annyira megdobta Verstappen autóját, hogy az a gumifalban állt meg.

Ezen a hétvégén a daytonai virtuális 24 óráson igyekezett javítani a Team Redline Orange csapata, akik a rajtot jól el is kapták, jó ideig a második helyen autóztak, mígnem egy hajtáshiba ütötte fel a fejét a játékban. Verstappenék nagyon lelassultak, Gianni Vecchio pedig már ebben az állapotban vette át az autót Chris Lulhamtől, de a hiba nem jött helyre, és több órányi sétakocsikázás után végül a 19. helyről feladta a versenyt a trió, még azelőtt, hogy Max Verstappen a volán mögé ülhetett volna.

Itt lehet követni az élő közvetítést, a befutó 14:00-kor lesz:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: