DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

4+1 kiegészítő, ami egy gamer szobájából sem hiányozhat

A videojátékok világa sokakat vonz, nem véletlenül: amellett, hogy rengeteg féle játék és e-sport közül választhatnak a játékosok, komoly közösségek alakulnak ki, mind lokális, mind globális szinten. Sok játékos hosszú órákat vagy akár napokat tölt a gép előtt, ezért fontos, hogy a környezet a lehető legideálisabb legyen a gameléshez.

Számos webshop kínál hasznos kiegészítőket, hogy nekünk az egyetlen dolgunk az legyen, hogy a játékra koncentrálunk. 

kep1hidatapepita.huformula.hu2021.12.07.41kiegeszitoamiegygamerszobajabolsemhianyozhat



1. Gamer szék

A hosszú órákon keresztül tartó játék során fontos, hogy a lehető legnagyobb kényelemben legyünk. A hosszan tartó ülés megterhelő a testnek, ezért a megfelelő gurulós szék elengedhetetlen kelléke a játéknak. A gamer szék egy olyan forgószék, amit a fejlesztők kifejezetten gamerek számára álmodtak meg. Amellett hogy ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen támasztja testünk minden porcikáját, még látványra is elég menő. A gamer székek külalakja főleg akkor tölt be fontos szerepet, amikor a játékosok egymást is látják egy game során.

2. Babzsákfotel

Akármennyire kényelmes egy gaming szék, időnként jólesik egy kicsit helyet változtatni, ezért ugyancsak szuper kiegészítő egy gamer szobájában egy - vagy méginkább kettő - babzsákfotel. Ez a kényelmes ülőalkalmatosság olyankor is jól jön, amikor átjönnek a haverok egy közös játékra, és meg kell osztanunk velük a képernyőt. Persze néha a legelszántabb gamer is tart egy kis szünetet - ilyenkor is jól jöhet a bazsák, amin kényelmesen hátra lehet dőlni egy kis relaxációra.

kep2hidatapepita.huformula.hu2021.12.07.41kiegeszitoamiegygamerszobajabolsemhianyozhat

3. Egéralátét

Egy gamer szobájában a jó számítógép, a monitor, az asztal és a speciális irodai szék (azaz a gamer szék) a legalapvetőbb felszerelések közé tartoznak. Azonban az apró részletek teszik igazán különlegessé az élményt: egy gamereknek készült egéralátét nem csak hasznos, de látványos kiegészítője lesz egy gamer szobájának. Ezek a különböző mintájú és színű alátétek gyakran olyan beépített funkciókat is tartalmaznak, mint a LED-es világítás vagy akár a QI töltő.

4. Asztali mikrofon

A videojátékok azért is olyan ellenállhatatlanok, mert - bár sokaknak elsőre magányos szórakozásnak tűnhet - játék közben a gamerek folyamatosan kapcsolatban vannak egymással. A headset azonban egy idő után mindenkinek kényelmetlenné válhat, de olyanok is vannak, akik egyszerűen jobban szeretik hangfalon keresztül hallgatni a játékot és a játszótársakat. Az asztali mikrofon egy olyan tartozék, ami az ő gamer asztalukról biztosan nem hiányozhat!

+1 Bögre játékosoknak

Játék közben is fontos a megfelelő hidratálás. Szerencsére a gyártók erre is gondoltak, így számos olyan menő bögre kapható, amivel bármelyik játékost le lehet venni a lábáról!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: