Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 29. szerda
SimTech

Fújd fel gombnyomásra, ha leeresztett

Készülj fel megfelelően, ha a jó időben kimozdulsz otthonról. Legyen szó egy kerékpáros kirándulásról, motoros túráról, vagy a családi, baráti nyaralásról. Bármelyiket is csinálod, ne hagyd, hogy bármi beárnyékolja a kellemes időtöltést.

Nagyban tombol a jó idő, sokan szívesen mozdulnak ki a négy fal mögül, hogy a szabadban töltsék el szabadidejüket, vagy hódoljanak aktív hobbijuknak. Sőt a szabadságolások fő szezonjában a munkát kisebb nagyobb időre hátra hagyva, rengetegen töltik ilyenkor jól megérdemelt pihenésüket, nyaralásukat. Az elmúlt időszak bezártsága után erre az igény is megnövekedett, így sokan indulnak útnak. Azonban mielőtt sietve elindulunk azért érdemes megfelelően felkészülni, hogy minden helyzetet kezelni tudjunk. Gondolj csak bele, például egy kerékpáros kiránduláson vagy motoros túrán leereszt az abroncs.

kicsi_osram-dam-19169673_TYREinflate_OTIR2000_Application_ImageDe az is bosszantó, ha otthon vagy éppen a nyaralás alatt ereszt le egy röpi- vagy egy focilabda. Ezért jó, ha kelléktárunkban szerepel egy pumpa is, mert enélkül azelőtt vége lehet egy programnak mielőtt elkezdődött volna.

kicsi_osram-dam-19169693_TYREinflate_OTIR2000_Application_Image

Most arra mutatunk egy praktikus megoldást, hogy az előbbi helyzetek ne vessenek árnyékot a kellemes időtöltésre. Az autóvilágítás terén piacvezető OSRAM non-lighting portfoliójában elérhető a TYREinflate 2000 praktikus, újratölthető gumiabroncs felfújó légkompresszor, amely szükség esetén könnyen és gyorsan megoldja a „lapos” problémákat. Könnyű és kompakt kialakításával elfér egy hátizsákban, egy motor beépített csomagtortartójában vagy a kesztyűtartóban, de hozzá adott textil táskával önmagában is kényelmesen hordozható. Egy mellékelt konzol tartozékkal akár kerékpárra is rögzíthető. Az eszköz digitális háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik a könnyebb és pontosabb nyomásméréshez, BAR, kPA és PSI  értékeket is megjelenít.

kicsi_osram-dam-18650311_TYREinflate_OTIR2000

A memória funkciónak köszönhetően négy különböző érték programozható be és tárolható. A légkompresszor automatikusan leáll, amikor a megfelelő előre beállított nyomást eléri. USB-kábelen keresztül újratölthető, így nincs szükség 12 V-os csatlakozáshoz. Sőt az OSRAM TYREinflate 2000 powerbank funkciója elektronikus eszközök - például mobiltelefon – töltését is lehetővé teszi. Nem csak autók, motorok, robogók gumiabroncsainak felfújásához alkalmas, hiszen 2 részes adapterkészlet is jár hozzá, amellyel kerékpárabroncsok, labdák és egyéb Presta szelepekkel ellátott felfújható eszközöknél is bevethető. Az integrált LED-es zseblámpa funkció révén akár éjszaka vagy gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen használható. A gyártó 2 éves garanciát biztosít a termékhez.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?