Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 29. szerda
SimTech

Megjelent az F1 2021!

Pénteken hivatalosan is megjelent a Formula-1-es szériát feldolgozó játéksorozat legújabb része, az F1 2021! Végre osztott képernyős módban is élvezhetjük a féktelen száguldást.

Bár a legnagyobb youtube-erek és azok, akik előrendelték a Deluxe Editiont, már július 13-án kipróbálhatták a legújabb F1-es játékot, azonban a nagyközönség számára július 16-án jelent meg a boltok polcain és a különböző online felületeken az F1 2021.

A PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re valamint PlayStation 5-re egyaránt megjelenő játékban minden eddiginél izgalmasabb sztori módot kapunk a fejlesztők ígérete szerint, ami a Braking Point nevet kapta, melyet egy barátunkkal akár co-op módban is játszhatunk.Egy másik fontos újítás, hogy végre osztott képernyős módban is élvezhetjük az aktuális F1-es játékot, így otthon akár már egymás ellen is versenyezhetünk egyazon számítógép, avagy konzol előtt. Korábban már azt is megszokhattuk, hogy klasszikus autókat is kapunk a játékban, ezúttal azonban legendás versenyzők állnak majd rendelkezésünkre, így Ayrton Senna, Alain prost, Michael Schumacher, Nico Rosberg, Jenson Button, David Coulthard és Felipe Massa.

További érdekesség, hogy februárban hivatalosan is megtörtént a felvásárlás az EA részéről, így bár a Codemasters fejleszti a játékot továbbra is, de az Electronic Arts égisze alól kerül ki a videojáték, amelyre a nagysikerű F1 Challenge ’99-’02 óta nem volt példa.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?