DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Hamarosan érkezik a HONOR 50 és Magic széria Qualcomm lapkakészlettel felszerelve

Ezúton szeretnénk megosztani egy friss hírt a HONOR és a Qualcomm stratégiai partnerségéről. A Qualcomm legújabb Snapdragon 778G mobilplatformjának bevezetése kapcsán a HONOR bejelentette, hogy az új lapkakészletet fogja alkalmazni a közelgő csúcskategóriás készülékeiben, a HONOR 50 sorozatban. Ezzel a HONOR az egyik első olyan Androidos okostelefon gyártó, amely az új chipsetet használja.

"Globális technológiai márkaként a HONOR az iparág vezető szereplőivel működik együtt a teljes ellátási láncban, a Qualcommal való partnerség pedig megerősíti elkötelezettségünket a globális technológiai vezetőkkel való kooperáció iránt." - mondta George Zhao, a HONOR Device Co., Ltd. vezérigazgatója a Qualcomm China Tech Day 2021 csúcstalálkozón. „A HONOR saját fejlesztéseit most a nagy teljesítményű Snapdragon platform alkalmazásával tettük teljessé. Úgy gondoljuk, hogy ez az együttműködés elősegíti a termékekben rejlő lehetőségek maximalizálását, hogy kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek szerte a világon. "- folytatta Mr. Zhao.

Clip_1



A Qualcomm és a HONOR közötti stratégiai partnerség is bizonyítja a HONOR törekvéseit arra vonatkozóan, hogy az iparág vezető globális szereplőivel együttműködve a teljes ellátási láncban az innováció új korszakába lépjen.  A HONOR elkötelezett az innovatív technológiák fejlesztése mellett, és szorosan együttműködik partnereivel a fogyasztói igények és a termékfejlesztési filozófia összehangolásának érdekében, ezzel is minőségibb szintre emelve a kollaborációkat és az egyedi technológiák integrálását új platformokba.

A nagy teljesítményű Snapdragon 778G-vel felszerelt HONOR 50-es csúcskategóriás okostelefon-sorozat áttörő technológiákkal és esztétikus dizájnnal érkezik. A közelgő, szintén csúcskategóriás HONOR Magic Széria pedig kiváló képminőséget nyújt, a legprémiumabb Qualcomm lapkakészletetnek köszönhetően.

Globális technológiai márkaként a HONOR elkötelezett amellett, hogy mindenki számára új, intelligens világot teremtsen. A teljes ellátási láncban továbbra is szorosan együttműködünk az iparág globális vezető partnereivel, hogy minél több értéket teremtsünk ügyfeleink számára.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: