Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő
SimTech

Külső és belső frissítést kapott a HONOR Watch GS Pro

A HONOR kifejezetten szabadtéri sportokat támogató okos kiegészítője új óralappal bővült, és játékok is letölthetőek rá, emellett már camouflage kék színben is elérhető.

A Honor Watch GS Pro új funkciókkal bővült november végén. A frissítésnek köszönhetően az óra, amely 14-féle MIL-STD-810G amerikai katonai szabványnak[1] felel meg, így biztosítva a legkülönbözőbb környezeti és más külső hatásoknak való ellenállást, új kijelzőrészlettel gazdagodott, már az időjárás részleteit is mutatja.

Honor Watch GS ProA frissítést követően a Honor Watch GS Pro-ra már játékokat is letölthetünk. Jelenleg négy logikai játék közül lehet választani, és ezek sora a jövőben tovább bővül. A frissítés november végén jelent meg, és kizárólag az AppGallery-n keresztül letölthető Health alkalmazással érhető el.

Mindemellett az okoseszköz új színvariációban is megvásárolható, ugyanis a camouflage kék színű Honor Watch GS Pro már Magyarországon is kapható az eMAG és az Extreme Digital kínálatában.

Honor Watch ES

Az 1,64"es AMOLED kijelzővel rendelkező, stílusos Honor Watch ES pedig már rózsaszínben is elérhető itthon.

[1] Guang Zhou GRG Metrology & Test Co. Ltd. adatai, a teszt azonosító száma: H202006155922-01HU-G1. Nem ajánlott tartósan kitenni az órát nehéz körülményeknek, mert károsíthatja az eszközt és annak alkatrészeit.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?