Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 24. kedd
SimTech

Hozz ki még többet a kerekezésből

Pattanj nyeregbe Te is autó helyett, indítsd be az őszi szezont a Mio legújabb kerékpáros navigációival! Akár hasznos biciklis információkra van szükséged, akár új útvonalakat fedeznél fel, az egyszerűen használható, vízálló Mio Cyclo™ Discover vagy Discover Plus lelkes társad lesz a nagyobb túrák vagy a mindennapi kerekezések során.

Világszerte milliók kedvenc közlekedési eszközévé és időtöltésévé vált a kerékpározás a járvány idején. A kétkerekű népszerűsége azóta sem csökkent: nem csoda, hiszen a tömegközlekedés biztonságosabb alternatíváját kínálja, emellett a sportolás egyszerűen kivitelezhető módja, mely szabadtéren, barátokkal, családdal is űzhető. Ha Te is szívesen pattansz nyeregbe, de számodra a kerekezés nem csak a teljesítményről, hanem a közlekedésről, a szebbnél szebb tájak felfedezéséről és a közösségi élményről szól, akkor a Mio legújabb biciklis navigációit Neked találták ki! A Mio Cyclo™ Discover és Discover Plus hasznos információkkal, meglepetés útvonalakkal, kihagyhatatlan tippekkel segít, hogy még több élményt gyűjthess két keréken. A nagytudású Mio Cyclo™ Discover Plus és Mio Cyclo™ 215 modellek 2020. szeptember 1-jétől a Hervis áruházakban országszerte kaphatóak.

Lifestyle 3 Discover Plus LRKerékpáros útikalauz a zsebben

A teljes Európa térképpel felszerelt Mio Cyclo™ Discover/Discover Plus segítségével könnyedén megtervezheted a kerékpáros kirándulásokat. A Mio Share applikációval tárolhatod és rendszerezheted túráidat, valamint új útvonalakat tölthetsz le a navigációdra és frissítheted a térképeket vagy a készülék szoftverét. Emellett a népszerű RouteYou és a Komoot appokat is használhatod az eszközön. A Mio Cyclo™ Discover Plus beépített WIFI-jével pedig számítógép nélkül is szinkronizálhatod az adatokat a Mio Share-en keresztül.

Never Miss™ és Suprise Me™

A Mio Cyclo™ Discover/Discover Plus számtalan hasznos információval és izgalmas funkciókkal segít, hogy még többet hozhass ki a biciklis kiruccanásokból. A biciklis POI-k listájában megtalálod, hol van a legközelebbi elsősegélynyújtó hely, hol juthatsz frissítőhöz, vagy merre lesz a közeli bicikliszerviz. Ha kerekezés közben bármilyen látványosságot szeretnél rögzíteni, mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy Never Miss™ jegyzetet. Készüléked mutatni fogja, ha egy már meglévő Never Miss™ ponthoz érsz, és a hozzá tartozó QR kód segítségével telefonon meg tudod nézni a legfontosabb tudnivalókat az adott pontról.

Lifestyle 9 Discover Series LR

Ha szeretnéd kicsit változatosabbá tenni a túrákat, válaszd a Surprise Me™ funkciót! Add meg az úticélt, az időt és a távolságot, és a készüléked három meglepetés útvonalat fog Neked felajánlani.

Ha pedig vészhelyzet adódna, és segítségre van szükséged, a Hol vagyok? funkciót használhatod, ami megmutatja a pozíciódat a hozzá tartozó hosszúsági és szélességi fokokkal együtt.

Egyszerűen kezelhető és sétához is használható

A Mio Cyclo™ Discover/Discover Plus navigációkon könnyen eligazodsz majd. A menüfelépítés egyszerű, a készülék az információkat jól láthatóan, nagy méretben jeleníti meg. Ha biciklizés helyett sétálni vagy futni lenne kedved, a navigációt akkor is használhatod, hiszen a beépített térképalkalmazás a sétaútvonalakat is támogatja. A Mio Cyclo Discover Plus modell a beépített Bluetooth segítségével a közösségi média üzeneteket is megmutatja, így nem kell a kezedet használnod és nem maradsz le semmiről biciklizés vagy séta közben sem.

Főbb termékjellemzők:

MIO CYCLO™ DISCOVER

Cyclo_Discover_front_screen

 

- 8 (Szé) x 114 (Ma) x 18,6 (Mé) mm

- 151 g

- 3,5” lapos érintőképernyő

- IPX5 vízállósági fokozat

 

MIO CYCLO™ DISCOVER PLUS

Cyclo_Discover_plus_front_screen

 

- 73,7 (Szé) x 129,4 (Ma) x 22 (Mé) mm

- 177 g

- 4” lapos érintőképernyő

- IPX7 vízállósági fokozat

- Blokkolt terelőutak

- Beépített Bluetooth

- Átfogó adatkijelzés

- Vezeték nélküli adatszinkronizálás

- Kihangosított értesítések

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?