DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

F1 2020: Fekete Mercedes igen, új pályák nem

A Codemasters frissítette az idei F1-es játékot, így immár a világbajnok csapat új, fekete festésével is játszhatunk. A versenynaptárba frissen bekerülő pályákat viszont nem tervezik betenni.

Ha van cég, amellyel alaposan kiszúrt a koronavírus-járvány a Formula-1-ben, az a hivatalos játékokat készítő Codemasters, hiszen rengeteg változás történt az elmúlt hónapokban az F1-ben, amelyek nem vagy csak részben tudtak megjelenni az F1 2020-ban.

fekete-mercedes-codemasters-f12020



Szintén utolsó pillanatos változtatás volt a Mercedes új kampánya révén feketébe öltöztetett W11-es, ám mostantól már a fekete autóval is körözhetünk a játékban – pontosabban egyelőre csak PC-n, a többi platformon várni kell még erre.

A következő hetekben és hónapokban további frissítések és változások várhatók, így például megjelenhet a McLaren szivárványos halója, valamint a Formula-2-ben is immár az idei mezőny lesz elérhető, nem pedig a tavalyi, ahogy az eredeti verzióban.

Viszont azt már leszögezték a Codemastersnél, hogy a járvány miatt átalakuló naptárba újonnan bekerülő pályák – eddig Mugello, Nürburgring, Portimao és Imola – túl nagy fejlesztést igényelnének, így azok nem fognak szerepelni az F1 2020-ban, csak az eredeti 22 fordulós menetrend helyszínei.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: