DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Ray-Ban és a Ferrari: Új stílus a versenyszezonra

A Formula-1 és a stílus mindig is szorosan összefonódott. Az idei szezonban a Ray-Ban bemutatja a Scuderia Ferrari számára készült új kollekcióját, amelynek darabjait a versenyzők stílusához tervezték és a vezetéshez optimalizálták.

A Magyar Nagydíjon már láthattuk az új Ray-Ban for Scuderia Ferrari szemüvegeket, melyeket az ikonikus „ágaskodó ló” embléma is díszít. A kollekcióban hangsúlyosak a piros és a Modena sárga színek, a formák áramvonalasak és lendületesek, az anyagok között pedig a nejlonszál és a csúcstechnológiás karbonszál dominál, a már jól ismert ütéselnyelő gumival kiegészítve.

A finom tapintású darabok exkluzivitását a minden lencsén és száron megjelenő Scuderia Ferrari logó, valamint az egyedi csomagolás is jelzi.

1



Nyertesként érkezhetünk a pályára, hiszen a merész görbék és a legendás védjegy az ikonikus pilóta modellen bontakoznak ki, exkluzív Scuderia Ferrari formatervvel. A modell prémium vonzerejét a könnyed, matt kidolgozás, és az átlátszó nejlonszálból készült keret adja, míg a tükrös vagy a színátmenetes lencse egy szempillantás alatt a dobogó legtetejére emel. A hangsúlyos piros vagy sárga gumi, és a lencséken megtalálható „ágaskodó ló” embléma a Ray-Ban for Scuderia Ferrari kollekció ismertetőjegyei. Választhatunk 5 különböző színből, többek között a modern transzparens szürke, a klasszikus havanna, valamint a kortárs árnyalatokkal fűszerezett fekete közül.

2

Letisztult és karakteres – az exkluzív Ray-Ban for Scuderia Ferrari design arra ösztönöz, hogy megéljük a világ leggyorsabb versenypályái iránti szenvedélyünket. A hagyományokhoz híven a legjobb teljesítményű ovális formák új magaslatok után kutatnak, ezek inspirálták a dupla híd szűk görbéit is. A modellt legendás magasságokba emeli az ultra-ellenálló acél, a hajlékony csukló, és a védjeggyel ellátott prémium lencse. Elérhető matt fém és klasszikus ezüst változatban, fekete színben piros és sárga részletekkel, valamint ikonikus zöldben is friss, lágyabb átmenetekkel és kéttónusú tükrös árnyalatokban. 

3

Az „ágaskodó lóval” díszített modell a Ferrari esztétikáját tükrözi, miközben a dobogó legtetejét célozza meg az elkövetkezendő szezonokra. Az ultra-vékony és legmodernebb nejlonszálas keret matt vagy fényes fekete, metálszürke és ezüst árnyalatokban elérhető, míg a jellegzetes piros vagy Modena sárga színű részletek a nejlonszálas felső íven és a gumi szárvégeken jelennek meg. Azért, hogy tökéletes legyen a design, az ikonikus Ferrari embléma, a lencsén található Ray-Ban logó, és az egyedi lyukasztás hangsúlyozzák a prémium lencséket, amelyek fényes változatban is elérhetőek.

4

A  szénszálak könnyed rugalmasságát az adrenalin inspirálta, a megjelenést a Ray-Ban for Scuderia Ferrari formaterv határozza meg. A csúcstechnológiás megjelenéshez hozzátartoznak a gumiabroncs mintázatú keretek, amelyekhez süllyesztett lencsék és szárak tartoznak, az eredmény pedig a lesimult hatás. A fémhidakat a jellegzetes piros vagy a sárga színek díszítik, míg a gumis részletek lágyabb fogást biztosítanak, és még jobban kihangsúlyozzák a stílust. A prémium polarizált, tükrös vagy szolid árnyalatú lencsék az ikonikus „ágaskodó ló” emblémával és a Ray-Ban logóval vannak díszítve, ezek a kollekció exkluzivitását hangsúlyozzák és győzelemre juttatják viselőjüket. 

ferrari_2

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: