DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Remek eredménnyel zárt Bereznay Spában

A Veloce NotTheGP sorozatának legutóbbi versenyeit a legendás belga pályán rendezték, ahol hazánk szimulátoros tehetsége ismét remek teljesítményt nyújtott. Mindkét futamon dobogós helyezést ért el.

Újabb virtuális versenyhétvége, újabb siker Bereznay Danitól. A virtuális térben kimagasló teljesítményt nyújtó szimulátoros pilóta ismét megmutatta, mire képes a nagyok ellen. Szombaton a Veloce által szervezett bajnokság legutóbbi fordulóján többek között Charles Leclerc, Lando Norris, Nicholas Latifi és Antonio Giovinazzi előtt villantotta meg tehetségét.

 75446463_2298459236948629_83294160492167168_o



Az este folyamán az Alfa Romeo magyar esport-pilótája remek csatákat vívott az F1-es pilótákkal. Az első futamot Cem Bolukbasi nyerte meg, aki mindössze 13 ezredmásodperccel előzte meg Leclerc-t, Bereznay pedig harmadik lett. 

A második futamon az első verseny végeredményének fordított sorrendjében álltak rajthoz a pilóták. Bereznay a mezőny végéről rajtolva már az első körben több mint 10 pozíciót nyert, később pedig nagy csatát vívott esportos kollégájával, Bolukbasival, és végül megnyerte a futamot.

A szimulátoros tehetséggel szerkesztőségünk néhány napja készített interjút, amiből többek között az is kiderült, a kamerák távolétében Kimi Raikkönennel egészen könnyű összebarátkozni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: