DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Lélegzetelállító grafikával jön az F1 2019

A Codemasters kiadta az első hivatalos gameplay-videót a játékról, melyben egy Renault-t láthatunk Bahreinben, illetve egy Toro Rossót Bakuban. A június 28-án érkező játék hatalmasat lépett előre vizuális téren.

Korábban már bejelentette a Codemasters csapata, akik már tizedik éve fejlesztik a Formula-1 hivatalos játékát a legnépszerűbb konzolokra és PC-re, hogy a rajongók által minden évben várva várt játék idén a megszokottnál jóval hamarabb, június 28-án a boltok polcaira kerül. Ezen túlmenően az is kiderült, hogy nemcsak a Formula-1-es, de a Formula-2-es bajnoki sorozat is helyet kap a játékban, megannyi új funkció mellett. Aki pedig nosztalgiázni szeretne, az Ayrton Senna és Alain Prost legendás csatáit élheti majd újra az F1 2019-cel.

A napokban pedig az első hivatalos videó is felkerült az internetre, amelyen már éles bevetés alatt láthatjuk az F1 2019-et. Egyelőre csak annyi állapítható meg, hogy grafikai téren óriási lépést tett előre a Codemasters, hiszen ha megnézitek a videót, valóban úgy néz ki a Renault, mintha már-már a valóságot néznénk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: