DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Mit kell tudni az F1 Hungary ligáról?

A liga erőssége mindenképpen az, hogy elképesztően szoros futamokat láthatnak a nézők és egy-egy futam előtt szinte képtelenség előre megmondani, hogy ki honnan rajtol és ér majd célba.

Az F1 Hungary liga szervezőinek írása:

Sziasztok!

Szeretnénk bemutatni az F1 Hungary ligát, ami immáron több mint 2 éve működik. A liga szinte hónapról hónapra fejlődik és egyre nagyobb a nézősereg és az érdeklődés iránta. Nem csoda, hiszen jelenleg a legkiforrottabb, legjobban összerakott F1-es ligáról van szó, ami az országban elérhető. Komoly videózási követelmények, balesetek elemzésére külön versenybizottság, büntetési pontrendszer, rengeteg táblázat, statisztika, történelem és komoly díjazás. Ráadásul az előző szezon óta immáron online, élő adásban közvetítik a futamokat, és felkészült kommentátorokkal együtt élvezhetik az adást a nézők. A liga Facebook oldalán hétről-hétre pilóta bemutatók, összefoglalók, érdekességek, nyilatkozatok, pole pozíciós körök videói és egyéb érdekességek kerülnek fel.



A liga erőssége mindenképpen az, hogy elképesztően szoros futamokat láthatnak a nézők és egy-egy futam előtt szinte képtelenség előre megmondani, hogy ki honnan rajtol és ér majd célba. Itt nem a motor vagy az autó aerodinamikája dönt a futamok sorsáról, hiszen minden versenyző azonos technikával és beállítással megy, csak a pilóta képességei döntik el, ki hol ér célba.

Ha szeretnél részt venni későbbiekben egy ilyen bajnokságban vagy csak szórakozásképpen végre megnéznél egy szoros előzésekkel teli F1 futamot, akkor látogass el az oldalra és biztosan nem fogsz csalódni! A következő szezon immáron az új 2018-as Codemasters játékkal indul szeptember 27-én Ausztráliában. Ugyan jelenleg teltházzal fut a mezőny, de ha érdekel, hogyan küzdenek meg az ERS kezelésével ,a glóriával és persze egymással a magyar F1 Esport reménységei, akkor találkozhattok velük a képernyőn. Minden héten csütörtökön 21:20-kor kezdődnek a futamok.

 

Elérhetőségek:  

https://www.facebook.com/f1hungaryliga/

https://www.youtube.com/channel/UCxQDdNbJh16DqaSwWhBoMFQ

Üdvözlettel,

F1 Hungary csapata!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: