DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

VSR: Báldi Gergő és a Royal Honda nap

A cím nagyjából leírja az elkövetkezendő sorok mondanivalóját, ám fontos leszögezni rögtön itt az elején, hogy a múlt hétvégi esemény, melyről most szó lesz, közel sem egy véres küzdelemről szólt, hanem egyszerűen egy kellemes hétvégi kikapcsolódásról a rajongók számára. Mindez viszont Gergőt nem zavarta, s ha már benézett, megmutatta szokása szerint, mennyire is gyors, bár most csak egy szimulátor kormány mögött.

De hogy bővebben is beszéljünk az eseményről, ami a Honda teszthétvégén a Royal Honda keretein belül zajlott, természetesen volt egy vendég, méghozzá nem is akárki. WTCC-s kedvenc pilótánk, Michelisz Norbert is tiszteletét tette, sok ember örömére.



 

A kilátogatók, egy nagyon kellemes szombatot tölthettek el Norbival. Sor került a fényképek készítésére, aláírások gyűjtésére és természetesen egy rövid beszélgetésre is.



 

De hogy milyen egy vérbeli szimulátoros? Gergő erről az eseményről barátjától értesült, előtte egy nappal, és szó esett arról, hogy a "Honda napon" lesz majd szimulátor is. A szoftver a WTCC bajnokságot is felelevenítő Race sorozat PRO elnevezésű kiadása volt. Nos, mivel ismert a keret program Gergő számára, így ez rögtön fel is tüzelte pilótánkat és igazából egyértelmű volt a célja, hogy Michelisz Norbit és természetesen a többi odalátogató embert is legyőzze.



 



 

Ám talán a korán kelés, és magabiztosság is közre játszott, de meglepetés érte őt.



 

1 mért kör állt mindenki rendelkezésére, de volt, aki már előtte bőszen gyakorolt, míg Gergő nem. Kicsi félelem töltötte el, hogy maximalista révén, most nem úgy fog elsülni a dolog, ahogy várta, ám végül összehozott egy második időt a virtuális Honda volánja mögött, így bejutott a 3+1 fős döntőbe, ahol már Michelisz Norbert ellen versenyezhettek. Ez már jobban sikerült a VSR versenyzőjének és egyedüliként, megelőzte a Zengő Motorsport versenyzőjét. A sikerélménytől büszkén felálló Gergőt, Norbi elvitte egy körre az új Honda Tourerrel, ami alatt elmondása szerint nagyon kellemes beszélgetés zajlott le közöttük. Szó esett a szimulátorozásról, Gergő jelenlegi helyzetéről, hogy hol versenyzik és további hétköznapi dolgokról. A visszatérés után Norbinak még akadt néhány elintézni valója szurkolóival, hogy kicsit kiegészítse a délutánt, ez után viszont kihívta a döntősöket még egy körre. Ezúttal időre mentek csak, de most esélyt nem adott a WTCC-s pilóta senkinek. Nem sokkal ezután vége is lett ennek a napnak. Norbinak el kellett indulnia, hisz a Music FM műsorában volt vendég, s időre oda kellett érnie. Előtte még kiosztották a tárgyi nyereményeket, melyeket Gergő és természetesen a többiek is boldogan és büszkén vettek át. A VSR kiválósága utólag megemlítette, hogy Norbi közvetlensége és érdeklődése felé jelenlegi helyzetéről, nagyon jól esett neki. Abban pedig biztos, hogy ismét, egy életre szóló élményben volt része és ezt olvasva nyugodtan kijelenthetjük, nekünk is az lett volna.



 



 

https://www.hondanet.hu/koszonjuk-norbi/

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: