Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

SimTech hírek

Virtuális Tassi-győzelem és Michelisz-dobogó

A Salzburgringen indult a WTCR második, immár csak hivatásos versenyzők számára kiírt szimulátoros szériája: első futamon Norbi lett harmadik, míg a második versenyt Atika nyerte.

részletek

A felszabaduló domainek figyelése

A domainek figyelése szolgáltatás kifejezetten hasznos lehet a számunkra, hogyha vannak olyan domain nevek, amik komoly potenciállal bírnak az esetünkben. Amikor egy-egy ilyen név felszabadul, akkor instant módon értesülhetünk róla, ezáltal gyorsan léphetünk a megrendelés irányába is.

részletek

A nyári kánikulában kincset érő ventilátor

Az álló ventilátor bekapcsolása és használata valóságos felüdülésként hathat a huzamosabb nyári forróság ideje alatt. Annak fényében is roppant hasznos kelléknek bizonyulhat az alkalmazása...

részletek

Ismerjük meg az ADAX rendszereket

A norvég ADAX elektromos rendszerek egyértelműen a világ vezető fűtési megoldásai közé tartoznak. Ennek megfelelően felhasználói szempontból minden igényt kielégít az alkalmazásuk. A cikkben tehát az ADAX megoldások előnyeire hívjuk fel a figyelmet.

részletek

Ilyen lesz az osztott képernyő az F1 2020-ban

A hivatalos játék egyik újdonsága a split-screen, amely lehetővé teszi, hogy egy gépen ketten játszhassunk egymás ellen. A kanadai pályán, a Mercedes és a Racing Point szemszögéből mutatott meg a Codemasters egy háromkörös futamot az osztott képernyős módban.

részletek

Bejelentették a Gran Turismo 7-et

Csütörtökön a Sony számos új játék bejelentésével tette még vonzóbbá a PlayStation 5-öt. Az érkező játékkonzol egyik húzócíme az elképesztő grafikával kecsegtető Gran Turismo 7 lesz.

részletek

Nagyot ment az autóskamera piac itthon

Egyre többen ismerik fel az autóskamerák hasznát Magyarországon: a GfK friss adatai szerint az elmúlt évben robbanásszerű, 76%-os növekedés jellemezte a hazai dashcam eladásokat.

részletek

Öt F1-essel zárul a virtuális bajnokság

Vasárnap rendezik meg az F1 szimulátoros sorozatának utolsó állomását: a helyszín Kanada lesz, az előző három fordulót megnyerő George Russell pedig már a zsebében érezheti a nem hivatalos címet.

részletek

Így fest egy bakui kör az F1 2020-ban

A hétvégén rendezték volna az Azerbajdzsáni Nagydíjat, ennek apropóján pedig az F1-es játékot gyártó Codemasters közzétett egy kört a rövidesen megjelenő 2020-as változatból a bakui pályáról.

részletek

Russell ismét nem talált virtuális legyőzőre

A Williams brit F1-es pilótája zsinórban harmadik sikerét aratta Barcelona és Monaco után, ezzel pedig át is vette a vezetést a nem hivatalos virtuális bajnoki tabellán Leclerc-től.

részletek

Schumachert ünnepli az F1 2020

A hétszeres világbajnok négy ikonikus autója, a Jordan 191, a Benetton B194 és B195, valamint a Ferrari F1-2000 is bekerül a Deluxe Schumacher Editionbe. Részletek a különleges kiadásról.

részletek

Két új F1-es a bakui virtuális nagydíjon

Még két Formula-1-es e-sport-viadal maradt a valódi szezonkezdet előtt. A rajtrács nyolc versenyzője indul, köztük újoncként Perez és Gasly, de Dakar-győztes is lesz a mezőnyben.

részletek
Olvastad már?