Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

SimTech hírek

Így körözne egy F1-es autó egy gokartpályán

A virtuális világ és a játékok azért jók, mert olyan dolgokat is ki lehet próbálni, amelyre a valóságban sosem kerülhetne sor – erre példa az alábbi videóban látható őrült kombináció is.

részletek

Így teljesít a 2021-es autó a Nordschleifén

Egy népszerű videós Assetto Corsában, VR-ben próbálta ki, mire képes az F1-es autók új generációja a világ egyik legnehezebb pályáján. Az akció 2 percnél kezdődik.

részletek

Gyorsabb lesz a 2021-es Ferrari a 2019-esnél?

Olasz játékosok máris kipróbálták az Assetto Corsában, hogy vajon le fogja-e nyomni a 2021-es technika a jelenlegit, amikor is jelentős változások lépnek életbe a Formula-1-ben. Vajon melyik gyorsabb?

részletek

Szóval ilyen lenne az F1 a Mario Kartban

Zseniális munkát adott ki a kezei közül az a youtuber, aki Desnoffel álnév mögé bújva Mario Kart-efektekkel turbózta fel az idei szezonnyitó, vagyis az Ausztrál Nagydíj összefoglalóját.

részletek

Mio: Biztonságot karácsonyra

Karácsonyi ajándékba biztonságot adni pedig stílusos! Íme néhány hasznos tipp az autós kamerák beszerzéséhez. Boldog, biztonságos ünnepeket kíván a Mio!

részletek

Egy virtuális kör a visszatérő Zandvoortban

A jelenleg átalakítás alatt lévő zandvoorti pályán az olasz Dromo Circuit Design cég jóvoltából mehetünk egy kört virtuálisan. Elképesztő látványt adnak a döntött kanyarok!

részletek

Wreckfest: Csoda, ha egy futamot befejezel

Sokaknak ismerős lehet a FlatOut széria, amelynek folytatása az elődhöz hasonlóan az őrült törésmodellre és a káoszra épít. Ez a videó mémekkel próbálja meg átadni, milyen egy átlagos multiplayer futam a játékban.

részletek

F1 Hungary: A Ferrari leiskolázta a mezőnyt

A valósághoz hasonlóan parádés futamot hozott az F1 Hungary Liga Brazil Nagydíja. A csapatbajnoki cím felé nagy lépést tett a Ferrari, viszont bőven nyíltsisakos még ez a küzdelem a Racing Pointtal.

részletek

Újonc lett a bajnok, Bereznay bronzérmes

Bár az utolsó futam előtt visszacsúszott a második helyre, David Tonizza végül bebiztosította az F1 Esports 2019-es bajnoki címét: az olasz és a Ferrari első évében bajnok lett.

részletek

Vajon mit tud a Cybertruck a Nordschleifén?

A Tesla gépszörnyetegének első virtuális változata a törésfizikájáról híres BeamNG-ben készült el, a pilóta pedig a népszerű videós, Jimmy Broadbent.

részletek

Autós kamera, amely mindent rögzít az utakon

Napjainkban a bővülő autóforgalom és ezzel egyenes arányban megnövekedett balesetek mára már egyszerűen rögzíthetők a vétkes megtalálása érdekében. Az autós kamera, melyet elől és hátul egyaránt el lehet helyezni, nagyban megkönnyítheti a rendőrség dolgát.

részletek

Virtuálisan odaér a dobogóra Bottas?

A népszerű F1-szimulátoros, a brit Aarava lejátszotta az Abu Dhabi Nagydíjat Valtteri Bottas autójával. A finn negyedik lett, ő vajon odaér a dobogóra a monitor előtt?

részletek
Olvastad már?