Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

SimTech hírek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Szocsiban

Az elmúlt években mindenki kiismerhette az F1-es Orosz Nagydíjnak otthont adó pálya kanyarjait – de vajon milyen lenne végigszáguldani rajtuk az ellenkező irányból?

részletek

F1 Hungary: Büntetések rendezték át a dobogót

Az idei szezon tizedik helyszíne volt a Brit Nagydíj. Az ötödik szezon bajnoka, Hun_Safee idei első győzelmét aratta, végig kézben tartva a futamot, korábbi nagy sikereit lemásolva vezetett.

részletek

A valóságban alkották meg a Need for Speedet

A 25-35 éves korosztály számára igazi nosztalgiabomba lesz az alábbi videó, amelyben valódi környezetben alkották újra az egyik legnépszerűbb Need for Speed-epizódot.

részletek

Így fejlődtek a WRC-játékok 2001 óta

Szűk két évtized borzasztóan hosszú idő a számítástechnikában. Ezt jól mutatja az alábbi összehasonlító videó, ami egészen a 2001-es első résztől sorra veszi a WRC-t feldolgozó játékok fejlődését.

részletek

Cat Phones: Új strapabíró nyomógombos telefon

A Cat® Phones bejelentette új strapabíró telefonját a B26-ot, amely hosszú üzemidővel és a márkától megszokott ütésálló készülékházzal bír.

részletek

Győzött a M1RA a virtuális WTCR-ben

Az e-sport részlegét idén elindító magyar istálló első sikerét szerezte a virtuális szériában Báldi Gergő révén. A másodosztályban egy valódi WTCR-pilóta nyert.

részletek

Próbáltátok már Szingapúrt visszafelé?

Ha még nem, akkor most megnézheted, milyen is visszafelé az F1 történetében éjszakai futamnak először otthont adó városállam pályáján egy kör az óramutató járásával megegyezően.

részletek

Innovatív, elektromos kerékpár a Skodától

Klement kétkerekű-koncepciójával a Skoda a friedrichshafeni Eurobike nemzetközi kiállításon kínált betekintést arra, hogyan képzeli el a modern metropoliszokban a mikromobilitását.

részletek

WRC-pilóta nyerte az F1-es futamot

Az Osztrák Nagydíjjal folytatódott az F1 Hungary Liga, ahol a szezon eleje óta levegőbe lógó győzelmet aratott KaszaKristof.

részletek

Vajon túléli az F1-es autó a raliszakaszt?

Egy extrém kísérlettel állt elő a Youtube népszerű szimulátorosa, Jimmy Broadbent, aki arra volt kíváncsi, mire képes a 2019-es F1-es McLaren egy raliszakaszon. Íme a végeredmény.

részletek

DVD lemezek és felbontásuk

A közismert és szeretett adattárolóink a DVD lemezek. A DVD használata során a felbontás az, amely a legfontosabb annak tükrében, hogy milyen képminőséget kapunk vissza.

részletek

Az F1 Esports szériájában is vannak izgalmak

Szeptember 11-én elrajtolt az F1 Esports Series idei szezonja Bereznay Dániellel és ellenfeleivel. Az idény első állomása Bahrein volt, amelynek legjobb pillanatait gyűjtötték ebbe a videóba.

részletek
Olvastad már?