Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

SimTech hírek

Marquez virtuálisan is agresszív lesz

A MotoGP regnáló világbajnoka már alig várja a vasárnapi virtuális mugellói futamot, amelyen testvéréhez és a többi résztvevőhöz hasonlóan teljes erőbedobással fog részt venni.

részletek

Gokart: Indul a virtuális bajnokság

A mostanság rivaldafénybe kerülő szimulátorversenyzés világa egy különleges sorozattal ,virtuális bérgokartbajnoksággal bővül – ráadásul egy magyar kezdeményezésről van szó.

részletek

Ki a leggyorsabb doboz Makaóban?

A spái doboz egyszemélyes körözésének sikerén felbuzdulva egy versenyt is összehoztak a száguldó szögletes szörnyetegek számára. Egy rajtrácsnyi doboz csak arra vár, hogy megelőzhesse egymást!

részletek

Dominál Verstappen a Redline-szériában

Dupla győzelmet szerzett, így háromból négy sikernél tart a 40 fő feletti mezőnyben. Norris dühében lépett ki a szerverről, ezért nem tudott versenyezni a GT-futamon.

részletek

Marquezék is indulnak a virtuális MotoGP-ben

Az F1 mintájára a gyorsaságimotoros-vb is bejelentette, hogy az online térben „pótolják” az elmaradó futamokat – ráadásul itt a legnagyobb sztárok is beszállnak a „buliba”!

részletek

Michelisz is indul a virtuális WTCR-ben

Az F1 és más szériák példáját követve a túraautó-világkupa is e-sporttal pótolja az elmaradt futamokat, valódi versenyzőkkel. A rajongók tíz WTCR-pilótával mérhetik össze magukat.

részletek

Verstappen „visszaadta a kölcsönt” Norrisnak

A múlt héten a McLaren F1-es pilótája forgatta ki egy szimulátorversenyen a Red Bull-ost, most a holland okozott balesetet, amelybe brit társa is belekeveredett.

részletek

Bereznay ismét brillírozott az F1-esek között

Sorozatban második sikerét aratta a magyar e-sportoló, aki a virtuális Ausztrál Nagydíj után Bahreinben is rajt-cél győzelmet szerzett. Vasárnap folytatódtak az F1 e-versenyei.

részletek

Fanyalodjunk rá a virtuális versenyekre!

Lassan már annyi nagyszabású versenyt rendeznek a digitális térben, mint ahány igazi verseny lenne egy járvány nélküli ideális világban. Profi pilótákat és magyar résztvevőt is nézhetünk, íme a vasárnapi kínálat.

részletek

Nincs verseny? Nézz Spában száguldó dobozt!

Méghozzá nem is csak egy közönséges dobozt, hanem Amazon-dobozt. Tökéletesen helyettesíti a valós Formula-1-es száguldást, az embernek már-már az az érzése, hogy nincs is szükség igazi autóversenyre.

részletek

Verstappen kihagyja a virtuális Bahreint

Hiába az egyik legjobb szimulátoros az F1-es mezőnyben, a Red Bull pilótája nem vesz részt a Formula-1 által szervezett online eseményen, mivel elmondása szerint nem ismeri a játékot.

részletek

Ismerd meg a MioTM Night Vision technológiát!

Még az éjszakai vezetés szerelmesei is elismerik, hogy a műfaj gyakran jár nehezített körülményekkel. Sötétedés után a vezetés fokozott veszéllyel járhat a csökkent látásviszonyok miatt is.

részletek
Olvastad már?