Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

SimTech hírek

Virtuálisan újraélhetjük a Monacói Nagydíjat

Ezt a sorozatot nem lehet megunni: minden eseményt visszanézhetünk az F1 2018 segítségével a 2019-es Monacói Nagydíjról. A Verstappen-Bottas esetre nem tudunk mit mondani.

részletek

Ilyen egy kör Monacóban visszafelé

A pálya néhány apró módosítástól eltekintve az elmúlt 90 évben változatlan maradt, de most megnézhetjük azt is egy videós jóvoltából, milyen lenne, ha ellentétes irányban haladnának rajta az F1-esek.

részletek

Így száguld az F1-es e-sport-bajnok Monacóban

Virtuális monte-carlói pályabemutató a Mercedestől: a virtuális volán mögött Brendon Leigh ül, az F1 Esports széria 2017-es és 2018-as bajnoka.

részletek

Bemutatták a HONOR legújabb tagját

A HONOR hivatalosan is bejelentette első – három készülékből álló – okostelefon-szériáját Londonban.

részletek

Az F1 2019 után a WRC 8 is megmutatta magát

Szeptemberben kerül a boltokba a rali-vb új játéka, a WRC 8, amely szintén minden eddiginél szebbnek ígérkezik - mutatjuk, hogy mire is lehet számítani.

részletek

F1 2019: A klasszikus autók listája

Június 28-án kerül a boltok polcára a Codemasters legújabb játéka, az F1 2019. Ahogyan azt már megszokhattuk, az idei kiadás sem fog csekélykedni a klasszikus autók terén.

részletek

F1 2019: Megjött a hivatalos trailer

Bár részleteket és teljes versenyeket is láthattunk már a Codemasters-féle idei hivatalos F1-es játékból, az első hivatalos trailer 4K-ban hétfőn, nagyjából egy hónappal a június 28-i megjelenés előtt jött ki.

részletek

Ilyen lesz esőben az F1 2019 - 4K videóval

Néhány szerencsés YouTuber már próbálhatta, illetve tesztelhette az F1 2019-et, amely még láthatóan fejlesztés alatt áll, példa erre a Mercedes orrkúpja. Viszont esőben nagyon látványos lesz játszani.

részletek

Egy VR-kör a Ferrarival Zandvoortban

A jövőre megrendezendő Holland Nagydíj helyszínén mehetünk végig. A versenygép a halo nélküli 2017-es SF70H.

részletek

Éjjeli monacói futam az F1 2019-ben

Több YouTuber kipróbálhatta a június végén érkező új hivatalos F1-es játékot. Két érdekes videót mutatunk tőlük: éjszakai Monacói Nagydíjat, valamint Formula-2-es versenyt, amely az idei kiadás újdonsága.

részletek

Virtuálisan újraélhetjük a Spanyol Nagydíjat

Folytatódik a megszokott sorozat, az F1 2018 segítségével virtuálisan újranézhetjük, hogy mi történt a legutóbbi Spanyol Nagydíjon.

részletek

Megjelent az Ayrton Senna-mobilapplikáció

A legendás brazil pilóta halálának 25. évfordulójára az Ayrton Senna Alapítvány kiadta a Senna 360 appot, amelynek segítségével visszautazhatunk az időben és akár a háromszoros világbajnok sisakjába is belebújhatunk.

részletek
Olvastad már?