Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

SimTech hírek

Egymást vezeti a két bajnoki rivális

A W Series két élmenője, Jamie Chadwick és Beitske Visser vakon próbálnak megtenni egy virtuális kört Hockenheimben úgy, hogy csak a másikuk instrukcióira hagyatkozhatnak. A konklúzió: "A valóságban ezt sose próbáljuk ki!"

részletek

Közösen győzött Verstappen és Norris

Ismert, hogy a mezőny két fiatal tagja a nagydíjak között előszeretettel indul szimulátorversenyeken: a virtuális spái 24 óráson csapattársakként vettek részt.

részletek

Raikkönen Youtube-sztár ellen versenyzett

Ugyan Kimi Raikkönen F1-es világbajnok, de vajon hogyan boldogul a virtuális világban? A finn pilóta az Alfa Romeo E-sports csapatának tagja, a YouTube-on ismertté vált Aarava ellen versenyzett.

részletek

Amikor erdő növi körbe az F1-es pályát

Az F1 2019-ben egzotikusabbá is tehetjük a pályát: ebben a videóban Interlagost borították el a fák, így egészen más érzés leküzdeni egy kört a brazil aszfaltcsíkon.

részletek

F1 Hungary: Hat esélyes a szezonnyitón

Csütörtök kezdetét veszi az F1 Hungary Liga 7. szezonja az Ausztrál Nagydíjjal, ezt megelőzően elemeztük az esélyeket.

részletek

A virtuális Hamilton is megnyeri a Brit GP-t?

A dolga nehezebb: a második helyett az utolsó helyről rajtol, ráadásul biztonsági autó sem segíti. Az F1 2019-ben is lefutottak egy alternatív Brit Nagydíjat, őrült utolsó körrel.

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Silverstone-ban

Ha a valóságban erre nem is kerülhet sor, a virtuális világban érdemes kipróbálni, milyen érzés végigszáguldani a menetiránnyal szemben a brit pályán – az alábbi videós pont ezt tette az F1 2019-ben.

részletek

Az Alfa Romeóhoz igazolt Bereznay Dani

Hazánk leghíresebb esportolója hiába hagyta el korábbi csapatát, a Mercedest, az idei virtuális szezont sem üli végig tétlenül: a bajnokoktól távozva idén az Alfa Romeo csapatát erősíti.

részletek

Új LEGO készlet a motorosok nagy örömére

A LEGO Csoport bemutatta a legújabb LEGO® Creator Expert készletet, a Harley-Davidson® Fat Boy® modellt, amely világszerte 2019. augusztus 1-jétől válik elérhetővé a LEGO Store üzletekben.

részletek

Rajtol az F1 Hungary Liga VII. szezonja

Jövő héten kezdetét veszi az egyik legrégebbi és legszínvonalasabb magyar F1-es szimulátorbajnokság. Alább olvasható a liga bemutatása a szervezők szavaival.

részletek

Norris már előre lejátszotta a Brit Nagydíjat

A McLaren pilótája az F1 2019-cel játszott és erről meg is tekinthető egy közel egyórás videó - remélhetőleg a valóságban nem hibázik olyat, mint a videó második körében...

részletek

Debütál a M1RA e-sportcsapata

Michelisz Norbert szimulátoron kezdte az autóversenyzést, és most a Bári Dáviddal közösen alapított versenycsapata, a M1RA e-sportolókkal bővült. Rögtön komoly nemzetközi megméretésen mutatkozik be.

részletek
Olvastad már?