DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Podcast

Formula Motocast: Bagnaia félig már világbajnok

Matematikailag még nem dőlt el ugyan a cím, de már óriási fordulatnak kellene jönnie, hogy Quartararo mégis kiénekelje a ducatis szájából a sajtot – az Ausztrál és Malajziai Nagydíjakról beszélgettünk.

23 pont: ekkora előnnyel fordulhat a valenciai évadzáróra Francesco Bagnaia, aki egy lépésre van attól, hogy Casey Stoner óta az első ducatis világbajnok legyen. Friss adásunkban beszéltünk többek között a Fabio Quartararóról vívott vb-harcról, az Enea Bastianini jelentette későbbi belső fenyegetésről, valamint az esélyét elbukó, de így is parádés szezont futó Aleix Espargaróról. Ezúttal különösen sok időt szenteltünk a két kisebb kategóriának is, mivel szolgáltattak bőséggel beszédtémát, kezdve a Jorge Navarro-féle esetnél érthetetlen módon elmaradó piros zászlóval, de azt is körbejártuk, hogy jó-e, hogy van a Moto3-ban felső korhatár.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_E14

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: