DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Podcast

Formula Motocast: Őrült keringő a pilótapiacon

Miközben az Olasz és a Katalán GP-k után gyakorlatilag kétfőssé szűkült az idei vb-harc, az átigazolási pletykák magasabb fokozatba kapcsoltak – ezekről beszéltünk friss adásunkban.

Miért nehéz elképzelni a mugellói második helye és a barcelonai diadala után, hogy kicsavarják Fabio Quartararo kezéből a vb-címet? Miért maradt a yamahás egyetlen kihívója a vasárnapi bakija ellenére is Aleix Espargaro? Van-e esély még arra, hogy újra a régi Marc Marquezt láthassuk? Többek között ezeket jártuk körül a Formula Motocast friss adásában a legutóbbi két nagydíj kapcsán, de alaposan kiveséztük azt is, milyen őrült pilótakeringőt eredményez(het) a Suzuki kiszállása és az RNF Racing márkaváltása Jack Millertől kezdve Miguel Oliveirán át Alex Rins várható átigazolásaiig – de ejtettünk néhány szót Kovács Bálint remek spái szerepléséről is.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_E08

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: