DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap
Podcast

Formula Motocast: Kiszáll a Suzuki – mi lesz most?

Miért érthetetlen, de mégsem teljesen meglepő a japánok döntése? Mit hoz ez magával a csapatokat és a pilótapiacot illetően? És mit szűrhetünk le az első két európai versenyből? Ezekről beszélgettünk legfrissebb adásunkban.

Eredetileg „csak” a portimaói és jerezi eseményeket akartuk kivesézni, de a Suzuki – pontosabban a sajtó – a Spanyol GP utáni hétfőn ledobta az atombombát a gyártó valószínűsíthető kiszállásával. Körbejártuk ennek lehetséges okait, valamint azt is, hogy miként boríthatja fel ez a lépés a teljes MotoGP-t és a pilótapiacot. De persze azért szót ejtettünk az első két európai futamról is, így beszéltünk Fabio Quartararo vb-címvédő formájáról, Francesco Bagnaia feltámadásáról, a konstans dobogókkal a kedvezményeit is elbukó Apriliáról és a régi önmagát csak nyomokban, de azért idéző Marc Marquezről is.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!2022_Formula Motocast_1771x1181_E06

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: