DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Podcast

Formula Motocast: Top 10 versenyző a MotoGP-érában

Kik voltak az elmúlt húsz év legjobb motorosai a királykategóriában? Kik azok, akik még felkerülhettek volna a listára? A modern MotoGP kiemelkedő alakjait vettük sorra idei első adásunkban.

Toplistás adással indítjuk a Formula Motocast 2022-es évadját: 2002-ben, azaz kereken húsz évvel ezelőtt alakult MotoGP-vé a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriája, így arra vállalkoztunk, hogy összeszedjük az elmúlt két évtized legjobb motorosait. Kik fértek fel a top 10-es listánkra, és kik azok, akik valamilyen okból nem fértek fel rá, pedig akár helyük is lehetne a legnagyobbak között? Kiderül idei első adásunkból, amelyben természetesen néhány aktualitásról is szót ejtettünk, Danilo Petrucci Dakar-szereplésétől kezdve Marc Marquez közelgő visszatéréséig – emellett pedig ismét hirdettünk egy nyereményjátékot is!

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_E01

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: