Steward
Admin
2020. augusztus 9. vasárnap

A Twitteren fakadt ki a Ferrari monacói F1-es pilótája, hogy sokan rasszistának tekintik csak azért, mert a legtöbb versenytársával ellentétben nem térdelt le a futamok előtt.

Szomorú hírt kapott a héten Daniel Ricciardo, ugyanis elhunyt egyik fiatal, rákbeteg rajongója, akivel tavaly Interlagosban találkozott. Ana cipőzős videója akár a hétvégi futam alatt is megjelenhet a világ előtt.

Sergio Perez nem tudja, hol kaphatta el a koronavírust, azonban a silverstone-i hétvégét megelőző másfél hétben sokat utazott: Mexikóban és Szardínián is járt, ahol családjával kapcsolódott ki.

Eggyel több versenyző maradt állva a Brit Nagydíj előtti demonstráción: Kevin Magnussen meg is indokolta, miért tett így. A rasszizmus elleni harc zászlóvivője, Lewis Hamilton szerint további párbeszédre van szükség.

Két év után ismerte el a zene iránti vonzalmát eddig sem tagadó hatszoros világbajnok F1-es, hogy a korábbi találgatásoknak megfelelően ő szerepel XNDA álnéven Christina Aguilera Pipe című számában.

Új edzéstervet dolgozott ki a 39 esztendős visszatérő és trénere, Edoardo Bendinelli. A cél újra elérni Alonso élete legjobb fizikumát, amellyel tíz éve rendelkezett.

A korábban a Formula-1-ben versenyző Esteban Tuero szülővárosában szenvedett motorbalesetet, ami után többszörös törést diagnosztizáltak nála. A szerencsétlenség még kedden történt, azóta jobban van.

Adrian Newey balesetet szenved és azt mondja Ross Brawnról, hogy csak Michael Schumacherrel tud nyerni, Lewis Hamilton már előre védekezik, Jenson Buttont magasztalják, majd leírják .

Nigel Mansellnek, a Formula-1 1992-es világbajnokának rendkívül rögös útja volt, amíg megnyerte a világbajnoki címet. Videós és képes összeállításunk köszönti Mansellt a születésnapján.

Ma ünnepli születésnapját Magyarország első számú versenyzője: nem is köszönthetnénk fel őt alkalmasabb módon, mint pályafutása eddigi négy futamgyőzelmének felidézésével, melyek közül kettőt hazai pályán szerzett.

Ezen a napon rendezték azt a versenyt Hockenheimben, ahol derékba tört egy pályafutás, érzelemdús győzelem született a 27-es Ferrarival – és lezajlott az F1 történetének leghíresebb bunyója.

Bár végül ez biztonsági okokból nem valósult meg – sőt, igazán komolyan fel sem merült –, az F1 2019-esben játékban kipróbálhatjuk, milyen lenne ellentétes menetirányban száguldani a brit pályán.

A McLaren pilótája amennyire éretten versenyez az F1-ben, annyira őrülten áll a sorozat hivatalos játékához. Egy minden szabálytól mentes futamon autóroncsokat kerülgetve, sikánokat levágva állt az élre az F1 2020-ban, és mindezt a neten közvetítette.

A márka szigorú minőségi szabványokat határozott meg, melyek ellenőrzésére robotizált laboratóriumi tesztnek veti alá készülékeit a termékfejlesztés során és a piaci bevezetés előtt.

Ferrari Hublot Esports Series néven indít bajnokságot az e-sport világában a legendás alakulat. A sorozatba bárki benevezhet, a győztes pedig bekerülhet a márka virtuális pilótaakadémiájába.


Olvastad már?