Steward
Varga Ákos
2019. augusztus 25. vasárnap
TOVÁBBI FORMULA-1-ES HÍREK

Rosberg: Verstappen egy szint Schumacherrel

A 2016-os F1-es világbajnok úgy véli, Max Verstappen a sport legnagyobbjaival van egy szinten, így Michael Schumacherrel, Ayrton Sennával és Lewis Hamiltonnal. Majd szét veti az önbizalom a hollandot!


Online zaklatást kénytelen elviselni George Russell, az elkövetők minden esetben lengyelek, akik vélhetően Robert Kubica túlfűtött rajongói. Az ügyben érdekesség, hogy a két pilóta jó viszonyban van.

Szerencsés kimenetelű ütközésen van túl a népszerű volt NASCAR-pilóta. A Cessna túlfutott a leszállópályán és kigyulladt, de a fedélzeten mindenki megúszta sérülés nélkül.

Flavio Briatore számtalan megbotránkoztató dolgot tett már életében, és most is tett érte, hogy róla írjon a világsajtó. Az olasz üzletember ezúttal ugyanis politikusnak állt.

Kilenc ország tizenhét egyetemi hallgatója vett részt a győri Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria Zrt. első alkalommal megrendezett négyhetes, innovatív oktatási programjában.

Sokan nem tudják, de az ikonikus olasz márka egy alkalommal vízi versenyzésre adta fejét, és beszállt egy speedboat megépítésébe. Ezt a 65 éves legendát bocsátják árverésre.

Sebastian Vettel nemrég kritizálta az F1-es trófeákat, azonban nem a furcsa, vagy a csúnya darabokat, hanem az unalmas, sablonos díjakat. Íme, az elmúlt évek legelfuseráltabb trófeái!

2013-ban, egy magánéleti mélypont során csúcsra járatta magát Kimi Raikkönen, ami a bulizást illeti. Az alkohol és a cigaretta is mindennapjai részévé vált, egészen furcsa tizenhat napon volt túl.

Az 1996-ban ezen a napon rendezett Belga Nagydíj váratlan végeredményt hozott, és még eső sem kellett hozzá. Egy nagy Verstappen-baleset, egy kommunikációs hiba és egy a szokottnál vérmesebb Ferrari viszont igen.

A finn pilóta 27 versenyen keresztül a pontszerzők között ért célba 2012-ben és 2013-ban, a 2013-as Belga Nagydíjat azonban egy alattomos fékhiba miatt feladni kényszerült.

A hétszeres F1-es világbajnok legnagyszerűbb versenyei között tartják számon az 1997-es Belga Nagydíjat, amikor a verseny elején körönként öt másodperccel volt gyorsabb a riválisoknál - game over.

Pontosan 27 évvel ezelőtt történt: a fiatal újonc a hetedik rajtkockából indulhatott a Jordannel, a tündöklés azonban nem tartott sokáig. Ez is elegendő volt, hogy az F1 csapatai felkapják fejüket.

Hatalmas, nyitott világ, rendőrségi üldözések, számtalan autó és természetesen tuningolási lehetőségek. Ezzel kecsegtet a sorozat új tagja, amely november 8-án jelenik meg.

Félig-meddig meglepetéssel végződött az F1 Hungary Liga idei ötödik futama, a Spanyol Nagydíj. Robeettól ugyan várható volt egy sikeres szereplés, de azért győzelemre ő sem mert még gondolni.

Érkezik a következő Grid, központi szerepben Fernando Alonsóval. A spanyol konzultánsként fontos visszajelzéseket ad a játékról, de természetesen nem ő teszteli nap mint nap.

Próbáltátok már a Hungaroringet menetiránnyal szemben? Az F1 2019-ben nincs lehetetlen, így a játékban akár ezt is kipróbálhatjátok. De vajon hogy élvezetesebb a magyar F1-es pálya?


Olvastad már?