Steward
Vaszilykó Péter

Rigó István üzletember, egy kisfiú édesapja, autósportrajongó, aki gyűjti a relikviákat. Most egy olyan különleges sisak került a birtokába, aminek értéke nem feltétlenül pénzben mérhető.

Abu Dhabiban, az F1-es szezonzárón kalapács alá kerül a hétszeres világbajnok egyik meghatározó autója, a Ferrari F2002. Az aukciós ház egy különlegességgel is készül az eseményre.

Rohanok az esőben a megbeszélt benzinkúthoz. Azt mondta, hogy sárga autóval jön. Interjú az új generáció egyik legígéretesebb magyar versenyzőjével, Ifj. Ficza Ferenccel.

Korábbi menedzsere, Willi Weber elárulta, hogy bár szeretne találkozni Michael Schumacherrel, de a hétszeres világbajnok felesége eltiltotta ettől. Szerinte fél, hogy elmondaná az igazságot.

Michael Schumacher felesége, Corinna hosszú idő után először beszélt a nyilvánosság előtt férje egészségi állapotáról. Mindenkit biztosított, hogy a hétszeres bajnok a legjobb kezekben van.

Alapember a Red Bullnál, mióta a cég motorsporttal foglalkozik, egyelőre pedig úgy néz ki, jó darabig az is marad. A tanácsadó nem érzi tehernek az állandó utazgatást, és addig folytatja, amíg bírja.

A Haasszal korábban szakító balhés szponzor egy olyan posztot tett közzé a közösségi médiában, amely a McLarennel kötött megállapodást sejtet. Zak Brown szerint még csak nem is beszéltek, és nem is fognak.

Dave Richards legnagyobb sikereit a rali-világbajnokságon érte el, de nevéhez fűződik a BAR-istálló felfuttatása is, ahol a keze alatt vált élversenyző a későbbi világbajnok Jenson Buttonból.

Évekre „eltűnt” Japánban, ám 2009-ben kapott egy Le Mans-i felkérést, aztán néhány esztendő leforgása alatt a világ egyik legtöbbre tartott pilótájává vált. Ma születésnapos Andre Lotterer.

Button leigazolását öt éve jelentette be a McLaren, aki megannyi emlékezetes pillanat és csodás győzelem után lehet, a 2014-es szezon végén kénytelen lesz búcsút inteni Wokingnak.

2009-ben ezen a napon egy nagy bejelentés rázta meg az F1 világát, a mezőny legnépszerűbb világbajnoka ugyanis bejelentette a sportból való távozását, miután a Ferrari idő előtt menesztette őt.

Charles Leclerc a 14. helyről vág neki a Brazil Nagydíjnak, így neki könnyebb dolga lesz, mint a virtuális énjének, akivel az utolsó helyről próbálnak előretörni. De vajon mit sikerül ebből kihozni?

A tabellát vezető Daniel_Hun idei hetedik győzelmét hozta az F1 Hungary Liga Orosz Nagydíja, ahol a bajnoki címvédő Achia második, míg Szijjgames harmadik lett.

Kiválogatták az F1 Esports széria utolsó három futamának öt legjobb pillanatát, ezek közül kettő is a magyar szimulátoroshoz, Bereznay Dánielhez köthető.

Újabb három futammal folytatódott az F1 Esports széria, melyek közül az Alfa Romeo magyar pilótája kettőt is behúzott Spában és Monzában. A bajnokságot továbbra is a Ferrari újonca vezeti.


Olvastad már?