Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 27. hétfő

Miután az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kimondta, hogy az abortuszhoz való jogot meg kell szüntetni, Lewis Hamilton az Instagramon adott hangot nemtetszésének.

Valótlan dolgokat közöltek egy eladó Porsche Carrera GT kapcsán Sabine Kehm szerint. A német legenda menedzsere egy közleményben tudatta mindenkivel, hogy Michael Schumacher sosem birtokolta az autót.

Sebastian Vettel megtarthatta volna az „Állítsák le a kátrányhomok-bányászatot” felirattal díszelgő kanadai sisakját, ha akarta volna – állítja Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke.

Észak-Rajna-Vesztfália tartományának legrangosabb kitüntetésében részesítik hamarosan Michael Schumachert. Az elismerést a hétszeres világbajnok családja, valamint korábbi csapatfőnöke, Jean Todt veszik át.

Egy szokatlan közjáték zajlott le a Kanadai Nagydíj után: az ünneplő Red Bull tagjai egy darabig nem térhettek vissza bokszukba, mert a rendőrség tartott kutatást odabent.

A négyszeres világbajnok, aki sűrűn szólal fel a környezettudatosságért, különleges sisakban versenyez a Kanadai Nagydíjon. „Állítsák le a kátrányhomok-bányászatot” – áll a fejvédőn.

A hétszeres világbajnok kiállt a Sky Sports F1-es riportere, Naomi Schiff mellett, akit több támadás is ért a közösségi médiában, elsősorban hozzáértését megkérdőjelezve.

F1-es kritizáló NASCAR-osok, Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra: ezekről szóltak az F1-es hírek az elmúlt évek június 27-éin.

Senki sem gondolta volna, hogy Nico Rosberg 32. születésnapján már nem lesz a Formula-1-es mezőnyben. Hát még azt, hogy a német rögtön egyetlen vb-címe megnyerése után sokkolja a világot. Rosberg királykategóriás pályája hat pontban.

Minden idők legjobb Magny-Cours-i futama, az 1999-es Francia GP mindent vitt, szakadó esővel, csetlő-botló Ferrarival, remeklő Barrichellóval, és az élete formájában autózó Heinz-Harald Frentzennel.

Amikor azt hittük, hogy Valenciában már semmi sem történhet, amikor azt hittük, hogy az F1 "Vasemberét" már nem érheti meglepetés, egyszer csak előkerült egy Lotus a semmiből...

Aligha meglepő, hogy a címvédő Max Verstappen és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton rendelkezik a legjobb összpontszámmal a rövidesen megjelenő új F1-es videojátékban.

Hosszú ideje Montreal ad otthont a Kanadai Nagydíjnak, de az első versenyeknek még a Mosport Park volt a helyszíne – íme, az egykori F1-es pálya az Assetto Corsában az idei Mercedesszel.

Az otthoni sportolás ma már egyáltalán nem megoldhatatlan feladat. Sőt! Viszonylag kis beruházással kifejezetten profi környezetet alakíthatsz ki magadnak. Ráadásul miközben az izmaid dolgoznak te legeltetheted a szemed mondjuk az utolsó Forma–1-es futamon. Azért ez jól hangzik, nem gondolod?

Már gyakorlatilag bárki külön barista kuckót hozhat létre az otthonában, olaszországi kávézós hangulattal megfejelve mindezt. A technológia fejlődésével azok a szerkezetek, amik egykor a kávéházak sajátjai voltak, napjainkban könnyedén, magáncélra is megvásárolhatóak. Szóval még mielőtt leülnél a tévé elé a Forma–1 eseményeit figyelve, egyetlen gombnyomással teletöltheted a csészédet energiát adó feketével. Vagy van egy másik, megunhatatlan megoldás!