Steward
Vaszilykó Péter

Hétpecsétes titokként őrzik Michael Schumacher pontos állapotát 2013-as, súlyos síbalesete óta. Franciaországi őssejtkezelése hallatán felcsillanhat a remény, de sajnos a lehetőségek korlátozottak.

A hivatalos csatornák továbbra is hallgatnak Michael Schumacher párizsi kezeléséről, a francia sajtónak azonban sikerült megszólaltatnia egy ápolónőt, aki látta a németet.

Bár a hétvégét megelőzően még azt emlegette, Ferrari-drukkerek hívják csapatukhoz, Monzában negatív fogadtatást kapott Hamilton. Ennek ellenére felnéz az olasz közönség szenvedélyére.

Az F1 új Jacques Villeneuve-ének nevezett Nico Rosberg úgy tűnik, hallgat a kritikákra, és kissé szolidabb hangvételben folytatja a videózást, miután Hamilton és Verstappen is beszólt neki.

Egy francia lap beszámolója szerint a hétszeres világbajnok egy Genfben bejegyzett mentőautóval érkezett meg a Georges Pompidou kórházba, ahol őssejtkezelésen esik át.

Amellett, hogy a WTCR bajnoki címéért küzd, Michelisz Norbert egy új szerepet is elvállalt idén: ő lett Wéber Gábor egyik társa F1-es kommentátorként a magyar közvetítésben.

A fiatal holland szerint a 2016-os világbajnok vált az F1 új megmondóemberévé, aki pénzt akar keresni YouTube-csatornájával. Versenyezhetett volna tovább, akkor most nem szorulna erre…

Sebastian Vettel sorra nyeri a futamokat, a Ferrarinál a csapatutasítás szent és sérthetetlen, A Cosworth újra győzni akar, a mezőny túl sok motort használ el - szeptember 16-i híreink a múltból.

1929-ben ezen a napon született Sir Stirling Moss, az F1 történetének legidősebb jelenleg még élő futamgyőztese, aki számos különleges tettet hajtott végre karrierje során, csak éppen bajnoki címet nem szerzett.

Ezúttal a jelenlegi évezred elejére kalandozunk vissza: 2001-ben éppen ezen a napon nyerte meg a szezon Olasz Nagydíját egy kolumbiai versenyző.

1960-ban ezen a napon született Damon Hill, az első versenyző az F1 történetében, aki bajnok édesapját követően tudott felérni a világ tetejére - 1996 világbajnokát köszöntjük.

A virtuális bajnoksághoz csatlakozó olasz csapat két győzelemmel kezdett a szezonnyitón. Bereznay Dániel az élen harcolt, de duplán balszerencsés volt, a címvédő váratlanul gyengélkedett.

Az F1 2019-cel mutatja be a videó készítője, hogy hogyan is néz ki a hétvégi F1-es helyszínen egy kör visszafelé - így sem tűnik rossznak a pálya...

Bereznay Dániel is az új szezon 30 résztvevője között szerepel: a tíz F1-es istálló három-három versenyzőt igazolt a szeptember 11-én induló bajnokságba.

Megrendezték az F1 Hungary Liga nyolcadik futamát, a helyszín ezúttal a Francia Nagydíj volt. A pálya vonalvezetése lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy az utolsó méterekig csatában legyenek egymással, és mindez tanúbizonyságot is nyert azok számára, akik élőben követték az eseményeket.


Olvastad már?