Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. augusztus 1. vasárnap

Nem csak az F1 miatt szereti a Hungaroringet a világbajnoki éllovas, nem véletlenül teljesített több privát tesztet is már nálunk. A magyar fociválogatott Eb-teljesítményét is megdicsérte a holland.

Újabb jelentős F1-es tartalommal támad a Netflix: Michael Schumacher életéről, karrierjéről szóló dokumentumfilmet szeptember 15-én mutatják majd be.

A hétszeres F1-es világbajnok kifejtette a véleményét a Magyarországon nemrég bevezetett pedofil-törvénnyel kapcsolatban: szerinte gyávaság, hogy a hatalom egyáltalán felvet ilyesmit.

Bármekkora harcosok is a Formula-1-es pilóták, vannak szituációk, amikor még ők is képesek ellágyulni, és a hősszerepből kilépve egy hétköznapibb oldalukat megmutatni. Például a testvérit.

Megjelent a Forbes 2021-es kimutatása a pilóták fizetését és a bónuszaikat illetően. Itt is Hamilton-Verstappen csata van az élen, a harmadik helyen azonban egy igazi veterán található.

A Brit Nagydíj előtt hallhattunk először arról, miként működik a Hamilton Bizottság, amikor közzétették jelentésüket arról, milyen is a feketék aránya az autósportban. A munka új szinten folytatódik.

Kimi Raikkönen karrierje lassan a végéhez közeleg, s bár azt már korábban elmondta, nem érdekli ki lesz az utódja, ha felhagy a versenyzéssel, most azt is elárulta, gyermekei a nyomdokaiba lépnek-e.

Gerhard Berger közel négy év sikertelenség után győzelemre vezette a Ferrarit, ám nem erről maradt igazán emlékezetes a futam, hanem Jos Verstappen borzalmas bokszutcai tűzesetéről, valamint a hatalmas rajtbalesetről.

1977-ben ezen a napon rendezték a Német Nagydíjat, aminek az egy évvel korábban történtek miatt új helyszín adott otthont. A győztes pedig az a személy lett, aki ezt a legjobban megérdemelte.

Hockenheim a Ferrari sikerszériájának kellős közepére esett a 2006-os F1-es szezonban, a Scuderia pedig ellentmondást nem tűrően használta ki a Renault szenvedését.

26 azoknak a versenyzőknek a száma, akik F1-es hétvégén szereztek halálos sérüléseket egy balesetben. Onofre Marimon volt közülük az első, 1954-ben ezen a napon.

A valóságban aligha láthatunk majd az eredeti nyomvonallal ellentétes irányban száguldó F1-es autókat a magyar pályán, egy videós azonban kipróbálta mindezt a néhány hete megjelent friss játékban.

Valószínűleg sokan gondolkodtatok már azon, milyen lehetne egy mai F1-es autóval valamelyik régi pályán körözni. Nos, most megnézhetitek, milyen lenne egy - vad - kör az 1966-os Monacóban.

Még csak egy hete leplezték le a Brit Nagydíj helyszínén a 2022-es autó bemutatós verzióját, az Assetto Corsában egy videós máris kipróbálta, milyen vezetni azt.

Pénteken hivatalosan is megjelent a Formula-1-es szériát feldolgozó játéksorozat legújabb része, az F1 2021! Végre osztott képernyős módban is élvezhetjük a féktelen száguldást.


Olvastad már?