Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 31. szombat

A hétszeres F1-es világbajnok kifejtette a véleményét a Magyarországon nemrég bevezetett pedofil-törvénnyel kapcsolatban: szerinte gyávaság, hogy a hatalom egyáltalán felvet ilyesmit.

A McLaren F1-es pilótáját a foci-Eb döntője után támadták meg és rabolták ki – az egyik gyanúsítottat, egy 24 éves férfit elfogták Liverpoolban, és augusztus közepéig előzetesbe került.

Megjelent a Forbes 2021-es kimutatása a pilóták fizetését és a bónuszaikat illetően. Itt is Hamilton-Verstappen csata van az élen, a harmadik helyen azonban egy igazi veterán található.

Mivel a holland pilóta nagyon népszerű, így rengeteg információ jelenik meg róla folyamatosan, vannak azonban olyan tények, melyeket nem sok alkalommal említettek meg vele kapcsolatban.

Kimi Raikkönen karrierje lassan a végéhez közeleg, s bár azt már korábban elmondta, nem érdekli ki lesz az utódja, ha felhagy a versenyzéssel, most azt is elárulta, gyermekei a nyomdokaiba lépnek-e.

A német pilóta egy elég határozott véleményt fogalmazott meg a környezetvédelemmel kapcsolatban, ennek ellenére sokan nem értik a hozzáállását. A négyszeres világbajnok most elmondta ennek okait.

Bár határozott véleménye van a környezetvédelem fontosságával kapcsolatban a négyszeres F1-es világbajnoknak, a német kizárta, hogy politikusi karrierbe kezdjen a visszavonulása után.

Gerhard Berger közel négy év sikertelenség után győzelemre vezette a Ferrarit, ám nem erről maradt igazán emlékezetes a futam, hanem Jos Verstappen borzalmas bokszutcai tűzesetéről, valamint a hatalmas rajtbalesetről.

1977-ben ezen a napon rendezték a Német Nagydíjat, aminek az egy évvel korábban történtek miatt új helyszín adott otthont. A győztes pedig az a személy lett, aki ezt a legjobban megérdemelte.

Hockenheim a Ferrari sikerszériájának kellős közepére esett a 2006-os F1-es szezonban, a Scuderia pedig ellentmondást nem tűrően használta ki a Renault szenvedését.

26 azoknak a versenyzőknek a száma, akik F1-es hétvégén szereztek halálos sérüléseket egy balesetben. Onofre Marimon volt közülük az első, 1954-ben ezen a napon.

Még csak egy hete leplezték le a Brit Nagydíj helyszínén a 2022-es autó bemutatós verzióját, az Assetto Corsában egy videós máris kipróbálta, milyen vezetni azt.

Pénteken hivatalosan is megjelent a Formula-1-es szériát feldolgozó játéksorozat legújabb része, az F1 2021! Végre osztott képernyős módban is élvezhetjük a féktelen száguldást.

Egy felmérés szerint a tavalyi hivatalos F1-es játék a legjobb az autóversenyzős kategóriában – sőt, a dobogó többi fokát is a korábbi kiadások foglalták el.

Egy videós az Assetto Corsában próbálta ki az osztrák pálya legendásan gyors korábbi vonalvezetését, méghozzá Lando Norris McLarenjével.


Olvastad már?