Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Ki érdemelne meg saját tv-műsort, melyik karakter bőrébe bújnának bele szívesen, és kit kapnának el leghamarabb a Hang nélkül filmek szörnyei? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszoltak a pilóták.

A visszavonulás előtt álló Jégember szerint nem okoz majd nehézséget számára, hogy helyettesítse az F1-es versenyzés jelentette izgalmakat – főként azért, mert számára az eleve átlagosnak számít…

Sebastian Vettel nem túl optimista az autósport jövőjét illetően. Úgy gondolja, ha a Formula-1 nem válik zöldebbé, rövid időn belül akár meg is szűnhet. A német kemény kritikát fogalmazott meg.

Kirívó szettben jelent meg Lewis Hamilton a Török Nagydíj csütörtöki napján. A brit újságírói kérdésre elmondta: nem ez az első alkalom, hogy férfi szoknyát visel. Örül, hogy már F1-es hétvégéken is kifejezheti magát öltözködésével.

Elsődleges helyet foglalnak el az aktuális közbeszédben a Pandora-iratok, amelyek befolyásos emberek offshore adóelkerülését leplezik le. Jacques Villeneuve és Lawrence Stroll neve is feltűnt a listán.

A Hamilton Bizottság jelentése után akcióba lendült a szintén hétszeres világbajnok által alapított Mission 44: 150 fekete tanár alkalmazására vállalkoztak tudományos területeken.

Tom Garfinkel szerint David Beckham felíratná magát azon hírességek listájára, akik a következő szezonban részt vesznek a Miami Nagydíjon. Most őszintén: hibáztatja ezért bárki?

Kimi Raikkönen egyetlen szóval ünnepelt győzelme, Michael Schumacher első Formula-1-es búcsúja és a Ferrari csúcsra törése: ezek történtek 2000 óta, október 22-én.

A Ferrari rendesen megadta a módját a 2000-es bajnoki cím megünneplésének, ám az ezen a napon zajló Maláj Nagydíj nem csak egy halom parókáról maradt emlékezetes.

Ayrton Senna és Alain Prost gyökeresen eltérő vezetői attitűdje szavakkal ki nem fejezhető elmérgesedéshez vezetett, amit történelemkönyvek címlapjaira illő ütközéssel koronázták meg.

2006-ban ezen a napon minden a hétszeres világbajnokról szólt, hiszen mindenki úgy tudta, hogy utolsó futamát teljesíti az F1-ben. A német sokáig emlékezetes versenyzéssel búcsúzott a sportágtól.

Egy hét múlva rendezik az USA Nagydíjat, amire a csapatok már javában készülnek. Ennek apropóján nézzük meg, milyen lenne egy kör fordított menetirányban Austinban.

Elkezdődött a virtuális F1-es szezon is, csütörtökön már a harmadik versenyt rendezték. A sorozat tavalyi győztese nem is kezdhetett volna ennél jobban, folytatódott a megkezdett menetelés.

Az Emilia-Romagna-i Nagydíj 2021-ben is beugróként szerepelt a versenynaptárban, ennélfogva a Codemasters hivatalos játékából is hiányzott. Az 1.12 számú frissítés már tartalmazza az ikonikus pályát.

Szerda este elindult a hivatalos F1-es e-sport-szezon: az első két fordulót a virtuális bahreini és kínai pályán tartották. A McLarenhez szerződő Bereznay Dániel csak az egyik futamon indult.


Olvastad már?