DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 3. szombat

F2/F3 hírek

Fura címszerzés: Lynn bajnok az időmérő után

Ilyen sem volt még a GP3 történetében: A mezőny úgy érkezett meg Abu Dhabiba a szezonzáróra, hogy még nyitott a bajnoki cím sorsa, a versenynek viszont már mégis tét nélkül vágnak neki.

részletek

Fernandes a Caterham GP2-től is megszabadult

Úgy tűnik, lassan igyekszik a motorsporttal való minden kapcsolatát megszakítani Tony Fernandes, a Caterham F1-es csapatának korábbi tulajdonosa. A GP2-es alakulatát most a Status GP-nek adta el.

részletek

GP2:A Lotus-junior legyőzte a McLaren-juniort

A dán Marco Sorensen, aki csak idén szezon közben csatlakozott a mezőnyhöz, az orosz versenyhétvége második futamán első GP2-es győzelmét szerezte meg Stoffel Vandoorne előtt.

részletek

Lynn szinte bajnok a tömeges bukás után

Egy kőkemény rajtbalesetet követően Patric Niederhauser heroikus küzdelemben szerezte meg a GP3 oroszországi sprintversenyének győzelmét. Alex Lynn egy pontra a bajnokságtól.

részletek

Palmer nyert és bajnok lett a főversenyen

A GP2 pontversenyét az egész szezon során vezető Jolyon Palmer a szocsii főverseny megnyerésével elegendő előnyre tett szert ahhoz, hogy bebiztosítsa bajnoki címét.

részletek

GP2: Ezredre azonos idők

Elképesztő időmérő edzést futottak a GP2 első szocsi hétvégéjén: az élen azonos idővel zárt két versenyző, míg a harmadik rajtkockát egy olyan pilóta szerezte meg, akire senki nem számított.

részletek

Nem indul a Marussia fiókcsapata Szocsiban

A Marussia GP3-as fiókcsapata nem lesz ott a hétvégi szocsi versenyeken, ám közleményükben leszögezték, hogy ez nem áll összefüggésben Jules Bianchi balesetével.

részletek