DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Ricciardo: Újra versenyképesek leszünk

Nem szerepelt túl jól Törökországban a McLaren, ám a csapat ausztrál pilótája továbbra is bizakodó. Daniel Ricciardo nem vált csalódottá az eredmények miatt, szerinte Austin feküdhet nekik.

Jó formában volt a McLaren, viszont a Török Nagydíj nem volt szerencsés a számukra. Olaszországban hosszú idő után nyertek újra és Szocsiban is komoly esélyük volt a győzelemre, legutóbb viszont a pontszerzésnek is örülniük kellett. Lando Norris a hetedik helyen ért célba, csapattársa viszont mindössze a 13. helyet szerezte meg.

Daniel Ricciardo joggal lehetne szomorú egy ilyen eredmény után, ám ennek ellenére igyekezett pozitívan látni a dolgokat és optimista a jövőt illetően.



„Nem akarom, hogy emiatt legyünk szomorúak. Ez egyike azoknak a hétvégéknek, amelyek nem voltak jók. Mielőtt elrepültünk tartottunk egy kis eligazítást és megpróbáltunk tanulni valamit. Nem szeretném, ha ez a hétvége befolyásolná a lendületünket, szóval amíg tanulni tudunk, addig továbbléphetünk” ─ idézte az ausztrál szavait a Motorsport.

Az egyértelműen látszott, hogy a török pálya nem feküdt a wokingi alakulat versenygépeinek, a folytatásban viszont az Egyesült Államokba látogat el az F1 és egy olyan helyszín jön, ahol ismételten jó esélyeik lehetnek.

„Az első szektorban, a nagy sebességű kanyarokban rendben leszünk és szerintem tisztességes lesz a tempónk, akárcsak a hajtűkanyarokban. Az utolsó szektor egyes részei talán egy kicsit fájhatnak nekünk, de úgy gondolom, hogy vissza fogunk térni a versenyképes pozícióba”─ tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: