DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Podcast

Podcast: Vendégünk a szívek bajnoka: Felipe Massa!

Világraszóló eredményeit nem a Hungaroringen érte el, Felipe Massa mégis erősen kötődik hazánkhoz. A Magyar Nagydíj közeledtével a brazil bensőséges hangulatú interjút adott a Formula Podcastnek, amelyben még a kisfia, Felipinho is megszólalt.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast

Felipe Massának a sportág történelemkönyvének aranyoldalain szereplő világbajnokok mellett sikerült rendre bizonyítania gyorsaságát, tehetségét és kompetenciáját, de annyi keserű pirulát kellett lenyelnie, mint egy teljes generációnak együttvéve. Milyen volt 3 körrel a leintés előtt, az élről kiesve elbukni a 2008-as Magyar Nagydíjat? Milyen volt pár másodpercig világbajnoknak éreznie magát abban az évben a megnyert hazai évadzáró, Interlagosban, ahol aztán mégis elbukta a hőn áhított titulust? Mire emlékszik abból, hogy a 2009-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén fejen találta az a rugó, amely Rubens Barrichello autójáról vált le? A Formula Podcast exkluzív interjújában a brazil ritkán hallható részletességgel idézi fel pályafutása brutális mérföldköveit, kitérve néhány, talán még soha nem hallott részletre is. A hungaroringi futam közeledtével a dél-amerikai természetesen kifejtette véleményét a mogyoródi pályáról, annak rejtelmeiről, a magyar drukkerek által varázsolt különleges hangulatról, ugyanakkor – a műsor hallgatóinak kérdéseire válaszolva – mesélt arról, hogy milyen volt együtt dolgozni Schumacherrel, Räikkönennel és Alonsóval. Massa megosztotta gondolatait a jelenlegi F1-ről, az új generációról, sőt, azt is elárulta, hogy kinek szorít az idei bajnoki csatában.

Mivel a hallgatói kérdések között jónéhány érintette a kisfiát, Felipinhót, a családfő úgy döntött, hogy a válaszokat maga az érintett adja meg, így néhány percre a 11 éves fiatalember is bekapcsolódott a beszélgetésbe.

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E45_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: