DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. május 28. vasárnap

F1 hírek

Veszélyben a Ferrari F1-es jövője?

Az F1-ben kezdetek óta szereplő Ferrari nagy összegeket tesz zsebre "történelmi bónuszként", ám a sportág leendő többségi tulajdonosa szerint hamarosan vége ezeknek az időknek.

részletek

Ecclestone már jövő héten távozhat

Brit sajtóértesülés szerint a Liberty Media hamarosan döntést fog hozni a sportág kereskedelmi jogait birtokló 86 éves üzletember sorsáról - akár napokon belül vége lehet az Ecclestone-érának?

részletek

Egyre furcsább a Brit Nagydíj ügye

A futam helyszínéül szolgáló Silverstone tulajdonosa, a BRDC egy korábbi sajtóhír szerint már lemondott az F1-es Brit Nagydíjról, most azonban kiderült, hogy mégsem teljesen ez a helyzet.

részletek

„Tud valamit, aki legyőzi a Mercedest”

Az idén versenyzői karrierjét befejező Jenson Button mondta el véleményét arról, mekkora esélye lehet a többieknek az F1-et jelenleg uraló Mercedes legyőzésére.

részletek

Pozitív hírek érkeznek a Manorról

Bár eredetileg január 20-at tűzték ki határidőnek, ameddig a Manornak új tulajdonost kell találnia, jövő hét végéig további haladékot kaptak – a napokban jelentősen javultak az istálló kilátásai.

részletek

Hánykor kezdődnek az idei F1-es versenyek?

Legkorábban reggel 7-kor, legkésőbb 21 órakor kell képernyő elé ülnie annak, aki a 2017-es szezon összes Formula-1-es nagydíját látni szeretné. Egy csokorba gyűjtöttük a kezdési időpontokat.

részletek

Williams: Rossz érzés volt visszahívni Massát

Claire Williams árult el újabb információkat Felipe Massa visszacsábításáról a csapathoz. A brit istálló kénytelen volt megtenni ezt a lépést, miután Bottast elengedték a Mercedeshez Rosberg helyére.

részletek

Rosberg: Tudtam, hogy Hamilton bármire képes

Bár lassan két hónapja, hogy Nico Rosberg megszerezte a 2016-os világbajnoki címet Abu Dhabiban, néhány mondat erejéig felidézte az emlékezetes tavalyi szezonzárót.

részletek

Vandoorne: Képes vagyok vb-címért küzdeni

Alonsót pedig jó referenciának tartja a McLaren F1-es pilótája: önbizalomban nincs híján a belga újonc, aki együtt akar dolgozni a spanyollal, és attól sem fog visszariadni, ha összehasonlítják őket.

részletek

Mit csinál idén a Mercedes új tehetsége?

A brackley-i F1-es alakulat csütörtökön tárta nyilvánosság elé, hogy új versenyzővel bővült fiatalokat segítő programjuk - de mit is jelent ez pontosan George Russell számára?

részletek

Szimulátorversennyel csalogatna nézőket az F1

Legalábbis egy csapatfőnök, a Toro Rossót vezető Franz Tost nagy lehetőséget lát a virtuális futamokban: vasárnap délelőtt rendezné meg és közvetítené is őket.

részletek

Rosberg elárulta, mikor jönne vissza az F1-be

A Mercedestől pilótaként tavaly búcsúzó Nico Rosberg élvezi a szabadságot, és annak ellenére sem vágyik vissza az F1-be, hogy lenyűgözőnek tartja csapata új modelljét.

részletek