DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Kirabolták Ecclestone középső lányát

Sajtóértesülések szerint a betörők közel 20 milliárd forint értékű ékszert loptak el Tamara Ecclestone-tól a londoni Kensington Gardensben található 55 szobás otthonukból.

Döbbenetes értékű lopás követtek el betörők Bernie Ecclestone középső lányának otthonában, számolt be a hírről a The Sun brit napilap. Az ismeretlen gyanúsítottak 50 millió font értékben zsákmányoltak gyűrűket, fülbevalókat és egy dúsgazdagok által kedvelt márkájú, Cartier karperecet is, amit Tamara nászajándékként kapott édesapjától. Ez utóbbi önmagában 80 ezer fontot, vagyis körülbelül 32 millió forintot ér.

tamaraecclestone1



A család szóvivője megerősítette a hírt. „Sajnálattal közlöm, hogy valóban betörés történt. A biztonsági szolgálat a rendőrséggel együttműködve keresi a tettest. Tamara és a család jól vannak, de nyilvánvalóan dühösek zaklatottak.”

Beszámolók szerint a rendőrséget nem sokkal helyi idő szerint vasárnap éjjel 11 óra után értesítették a londoni Hyde Parkban található 55 szobás kúriához, amit az F1 korábbi tulajdonosa 2011-ben 45 millió fontért (18 milliárd forint) vásárolt. 35 éves lánya komoly összeget költött az épület felújítására, többek között egy saját éjszakai klubot, egy bowlingpályát, egy szépségszalont, egy autóliftet és egy kutyák számára kialakított gyógyfürdőt is beépíttetett.

Bár a dúsgazdag apukának van egy idősebb lánya is, legtöbbször Tamaráról és Petráról, a két fiatalabbról szólnak a hírek. Deborah-val nem tartja a kapcsolatot.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: