DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 6. kedd

F1 hírek

Két okból nem igazolhatott fiatalt a Williams

A hírek szerint két egymástól független oka is volt annak, hogy a Williams nem igazolhatta le Pascal Wehrleint Lance Stroll mellé: a Martini mellett ezt a kanadai ifjonc szerződése sem tette lehetővé.

részletek

Ford: Van-e visszaút az F1-be?

A Ford a sportág legendás motorszállítója, ám 2013 óta nem képviselteti magát a száguldó cirkuszban - a gyártó igazgatója most a visszatérés esélyeiről nyilatkozott.

részletek

Ideális vezérnek tartja Brawnt a Haas

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke nagyon, hogy Ross Brawn került az F1 élére - szerinte ő a legideálisabb erre a posztra, de Bernie Ecclestone-nak is hálás az eddigiekért.

részletek

Ezek változnak az F1-es bokszokban idén

A 2017-es szabályváltozások nem csak az autók külsejére és sebességére, vagy a pilótákra lesznek hatással - még a bokszokban, a szerelőknél is átalakulnak bizonyos dolgok emiatt.

részletek

A McLaren példát vehetne a Renault-ról!

Legalábbis ami a reális célkitűzéseket illeti: miközben a wokingiak a Honda-korszak kezdete óta lehetetlen célokat fogalmaznak meg, a franciák teljesen realistán állnak oda a szezonkezdéshez.

részletek

Ki ül az orvosi autóban?

A safety car vezetője, Bernd Mayländer neve jól ismert mindenki számára, szemben a Medical Caréval, pedig ő is hosszú évek óta a száguldó cirkusz állandó tagja – s versenyzőnek se volt rossz…

részletek

Nem leszünk okosabbak a teszteken

Rossz hírt közölt a Pirelli sportfőnöke azoknak, akik már várják a barcelonai F1-es tesztelést, hogy kiderüljön, ki építette a legjobb autót: szerinte senki sem fogja felfedni lapjait.

részletek

Két volt Ferrari-főnök vezeti a Formula-1-et

Ross Brawn és Jean Todt közös múltra tekinthet vissza, aminek a Formula-1 örülhet igazán – a sportág új vezetője elárulta, a logikátlanság tudja kihozni sodrából.

részletek

Nem a Ferrari miatt szenvedett a Toro Rosso

Kézenfekvő lenne a motorszállítót hibáztatni, mely csak egyéves erőforrást adott a Toro Rossónak 2016-ban. A csapatfőnök azonban egyetlen rossz szóval sem illeti a Ferrarit, hiába intenek búcsút a rövid partnerségnek.

részletek

Miért nem kezdett még Lowe a Williamsnél?

Néhány hete még tényként emlegették, hogy a Mercedest elhagyó Paddy Lowe a Williamsnél áll munkába, azóta viszont gyanús csend övezi az új kihívás után néző F1-es szakembert.

részletek

A zsetonrendszer eltörlése nem segít a Hondán

A japán F1-es motorgyártó szerint a fő korlátot nem a most eltörölt zsetonrendszer jelentette eddig sem, így ezután sem kell csodát várni - legalábbis nem emiatt.

részletek

„Ne helyezzenek nyomást Schumacherre!”

Jean Todt, az FIA elnöke nemrég maga adott át egy, Michael Schumacher emlékére alapított díjat, a francia sportdiplomata ennek apropóján fiáról, az F1 felé haladó Mickről is mondott néhány szót.

részletek