DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 23. szombat

F1 hírek

A legjobb rádióüzenetek Kínából

Panaszkodó versenyzők, pilótája nevét elfelejtő versenymérnök, és valaki, aki nem volt szomjas - KÍnában sem unatkoztunk az F1-es csapatok rádióforgalmazását hallgatva.

részletek

Már Kovalainenhez hasonlítják Bottast

Az ex-F1-es Martin Brundle porolta le Hamilton süllyesztőben eltűnt csapattársának emlékét: arra bátorítja Valtteri Bottast, hogy nyelje le a kritikát. Ugyanakkor hangot adott annak, a finnek mindkét topcsapatban csak másodikak lehetnek.

részletek

Mit vár a Pirelli a Bahreini Nagydíjtól?

Egyetlen hét telik el mindössze a Kínai és a Bahreini Nagydíj között, így a csapatok és a pilóták máris gőzerővel készülnek a következő futamra. Nincs ez másképp a gumiszállítóval, a Pirellivel sem.

részletek

Kínai Nagydíj: Győztesek és vesztesek

Ahogyan az lenni szokott, a sanghaji F1-es futam egyeseknek bejött, másoknak viszont kevésbé - íme, a szezon második futamának mérlege, a győztesek és vesztesek szemszögéből.

részletek

Visszatérhet-e Rosberg az F1-be?

2016 vb-győztese miután visszavonult, nem szakadt el egykori sportágától: egy barcelonai tesztnapon is megjelent, és folyamatosan figyelemmel követi az F1 eseményeit, ám egy korábbi világbajnok szerint nem fog visszatérni a száguldó cirkuszba.

részletek

Eddig Sainz a legjobb a B-ligában

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: még nem szakadt szét a mezőny, de a címvédő nagyon jól áll – egyelőre viszont egy spanyol vezet.

részletek

Alonso Bahreinben ismét meglepetést vár

A McLaren istálló máris előretekint a hétvégi Bahreini Nagydíjra. Kínában kettős kieséssel zártak a wokingiak, ám addig Alonso erőn felül teljesítve a 7-8. helyen autózott és most is meglepetést vár.

részletek

Raikkönennek vezetnie kellene beszéd helyett

Azt a panaszáradatot, amit a finn F1-es pilótától hallottunk a Kínai Nagydíj alatt, még Romain Grosjean is megirigyelhette volna - csapatfőnöke egyáltalán nem volt elragadtatva pilótája versenyétől.

részletek

Raikkönen úgy érzi, felzárkózik

Kimi Raikkönent erősen kritizálta a Ferrari elnöke a Kínai Nagydíjat követően, hogy nem képes tartani a lépést csapattársával, Vettellel. A jégember úgy érzi, gyorsan visszatalál régi önmagához.

részletek

Bottas: Sz*r érzés, hogy velem történik ilyen

A finn F1-es pilóta dobogós helyezést dobott el magától, amikor a safety car-fázis alatt kicsúszott Sanghajban - ez azonban nem zavarja túlságosan, és minél hamarabb szeretne rajta továbblépni.

részletek

Már nem olyan borús az előzési helyzet

Az évadnyitó Ausztrál Nagydíjat követően a pilóták közül többen is hangot adtak annak, hogy az új szabályok miatt szinte lehetetlen előzni. Kínában azonban megváltozhattak ezek a vélemények.

részletek

Wehrlein kész visszatérni Bahreinben

Pascal Wehrlein az első két futam kihagyása után úgy fest, Bahreinben akcióba lendülhet újra. Januárban a Bajnokok Tornáján egy ütközés következtében szenvedett kisebb töréseket egyik csigolyájában.

részletek