DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 3. szombat

Egyéb hírek

Mustang GT3 versenyautót fejleszt a Ford

A Ford Mustanggal, a póniautó-kategóriát megteremtő ikonikus sportkocsival tér vissza a Ford a globális autóversenyzés világába; a 2024-ben pályára lépő új GT3-ast a Ford Performance készíti fel...

részletek

Minden esetben javítható a kormánymű?

Sajnos több mint 10 éves tapasztalat után is csak néhány típus esetében lehet meghatározni, hogy javítható-e a kormánymű vagy egyből csere után nézzünk, amikor a kormánymű még az autóban van.

részletek

Robotkarok, holdjáró és merész álmok

A Toyota a Japán Űrügynökséggel közösen egy olyan járművön dolgozik, amely alkalmas a Hold felfedezésére, elősegítve a holdi élet megteremtését 2040-re, valamint emberek eljuttatását a Marsra.

részletek

Újraalkották a 2021-es szezon baleseteit

A Nekrews51 YouTube-csatorna készítője rendre feldolgozza az F1-es játékban az adott nagydíjak történéseit, most pedig a tavalyi évad incidenseiről alkotott egy gigamontázst – de mennyire lettek valósághűek?

részletek

Schumacher: Seb inkább barát

Köztudottan remek kapcsolatot ápol egymással a két német F1-es pilóta, de a haasos azt is elárulta, hogy Hamilton is ellátta már tanácsokkal. Szürreálisnak érzi, hogy apja riválisai ellen versenyez.

részletek

Baleset miatt volt kérdéses Albon sorsa

Alexander Albon elmesélt egy érdekes történetet pár évvel ezelőttről, amikor egy George Russell-lel közös kerékpártúra során balesetet szenvedett és emiatt kis híján ki is siklott a karrierje.

részletek

Ilyen a tükrözött Spielberg és Monaco

Ahol a valóságban jobbra fordul a pálya, ott bal kanyar van, és fordítva – ezt a szokatlan és néhol zavarba ejtő felállást próbálta ki az alábbi videós az osztrák és a monacói helyszínen a játékban.

részletek

„Kimi lebarnult, talán hajat is növeszt”

Minden jel arra utal, hogy a visszavonult Jégember és az F1-ből a Formula-E-be átigazoló olasz között azok után is megmaradt a jó viszony, hogy már nem csapattársak az Alfa Romeónál.

részletek

Hamilton egy startup cégbe fektette a pénzét

Bár továbbra sem nyilatkozott és a közösségi médiában sem posztol, a hétszeres világbajnok így sem tűnt el teljesen. A legújabb hírek szerint jelentős összeget fektetett be egy londoni vállalkozásba.

részletek

2023-ban lép piacra az új Mitsubishi ASX

Az új ASX 2023-ban jelenik meg Európában a kisméretű SUV-k szegmensében. Az autó a legmodernebb technológiákkal és hajtásláncokkal, köztük plug-in hibrid (PHEV) és hibrid hajtásokkal lesz kapható.

részletek

Sokan írják le helytelenül a Hyundai nevét

A legismertebb gyártók járműveit sokan felismerik, ám nem mindig tudják helyesen leírni a nevüket. Legtöbben a koreai márka nevét rontják el, legalábbis ez derült ki egy kutatásból nemrég.

részletek

Titokzatos autót fotóztak Magyarországon

Egy különleges járművet fotóztak le nemrégiben hazánkban. A néhány napja közzétett fotón egy álcafestéssel rendelkező autó látható, melyről nehéz eldönteni, hogy melyik márkához tartozik.

részletek