DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Egyéb hírek

Náksi kedvenc aranylemezét árverezi el

Náksi Attila világhírű magyar DJ, zenei producer, a magyar labdarúgó-válogatott himnuszának szerzője, kedvenc aranylemezét ajánlotta fel árverésre Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaháza javára.

részletek

Leleplezték az akkumulátoros elektromos RZ-t

A ma Európában közel 100%-ban öntöltő hibrid elektromos Lexus 2030-ra 100%-ban akkumulátoros elektromos autókat értékesít majd a kontinensen...

részletek

Verstappent Laureus-díjjal jutalmazták

A regnáló F1-es világbajnokot választották a legjobb férfi sportolónak a „sport Oscarjának” is nevezett díjátadón. A visszavonult Valentino Rossi pedig Laureus Sportikon-díjat vehetett át.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Imolában

Egy videós az F1 2021-ben megnézte, milyen lenne az Emilia-Romagna-i Nagydíjnak otthont adó helyszín, ha ellentétes irányban köröznének rajta az autók – vajon így még jobb lenne a pálya?

részletek

Ezért fektetne Hamilton a Chelsea-be

Részletesebben beszélt a napokban megjelent hírekről a hétszeres világbajnok, tisztázva, hogy miért is lát fantáziát az angol futballklub támogatásában, amelynek hivatalosan nem is a szurkolója.

részletek

Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS-en

Az AMTS 2017 óta vonultat fel külön reprezentatív szakkiállításon elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak az autózásban.

részletek

Nem bízik a rendőrség hatékonyságában Leclerc

A vele történt óralopásról kérdezték Charles Leclerc-t: nem szívesen beszél róla, szavai alapján pedig az érezhető, nem bízik benne túlzottan, hogy a rendőrség megtalálja az eltulajdonított tárgyat.

részletek

F1 22: Júliusban jön az új játék

A Codemasters Formula-1-es sorozatának 2022-es kiadása július 1-jén érkezik meg, a főszerepben az új generációs versenygépekkel és sprintfutamokkal.

részletek

Bemutatkozik az EQS SUV

A luxuskategóriás EQS és a felső-középkategóriás EQE modellekkel a Mercedes-Benz új, tisztán elektromos korszakot nyitott meg a felsőbb piaci szegmensekben is.

részletek

Hamilton beszállhat a Chelsea megvásárlásába

Brit sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnok nagyjából tízmillió fonttal támogatná az egyik ajánlatot, amelyet a patinás angol futballklub megvásárlására tesznek.

részletek

Sikertörténet: 40 éves az Opel Corsa

2022-ben az Opel több évfordulót is ünnepel: a márka éppen 160 éve kínál elérhető innovációkat mindenkinek, ugyanakkor egyik legsikeresebb modellje, a Corsa is 40 éves.

részletek

Startol a 2022-es Volkswagen Roadshow

Kezdetét vette az idei Volkswagen Roadshow, Volkswagen modellekkel telnek meg az utak április 22-től november 2-ig országszerte. A Volkswagen márka idén párhuzamosan két országjárást is indít...

részletek