DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Egyéb hírek

Arany vagy ezüst? Melyik passzol jobban?

Az év vége közeledtével ideje egy kis csillogást csempészni a mindennapokba. Vannak, akik napi szinten viselnek ékszereket, míg mások csak a különleges alkalmakra húzzák fel ezeket.

részletek

A kápolnai állatvédőkkel ünnepel a Toyota

Jövőre lesz negyed százada, hogy a világ legnagyobb és legkörnyezettudatosabb autógyártója, a Tercel utódjaként piacra dobta a Toyota Yarist.

részletek

5+1 tipp a használt telefonok karbantartására

Ebben a cikkünkben hoztunk neked 5+1 tippet a használt telefonok karbantartásához. Ha te is ilyen készülék vásárlásán töröd a fejed, akkor nem árt tudnod, hogy miként tudod belőle kihozni a maximumot, hogy még hosszú ideig szolgáljon téged. Lássuk mire érdemes odafigyelni!

részletek

Kutya a szabadulószobában

A szabadulószobák már csak programjaiknál fogva is izgalmas környezetet teremtenek, ahová az emberek szívesen látogatnak el - egy kis négylábú pedig csak feldobja ezt az élményt. De kinek ajánlott a szabadulószoba?

részletek

11 éves Európa-bajnok fájával bővült az erdő

Gilyén Krisztián szimulátorversenyző koreai jegenyefenyőjével bővült a Kápolnai Macskaárvaház bajnokok erdője.

részletek

Állandó fagyások és lassulások?

Amikor a számítógépünknél elkezdünk lassulásokat vagy fagyásokat tapasztalni, akkor az első dolgunk az adatmentés legyen!

részletek

A pizzásdoboz azonnali képet nyújt

Ahhoz, hogy igazi jó olasz pizzát kínálj a vásárlók számára, több feltételnek kell együttesen érvényesülnie.

részletek

Amit az összeszerelő munkáról tudni érdemes

Sokunkat megijeszt a lehetőség, hogy mivel nem fejeztük be az iskolát, nem találunk majd állást. A legtöbb HR-es ugyanis általában azt szűri le ebből, hogy nem vagyunk elég kitartóak.

részletek

Guminő, az izgalmas szexjátékszer

A legénybúcsúk vissza-visszatérő eleme, a nők felé közeledni képtelen, örök szinglik kedvenc játszópajtása a guminő. De, valóban ennyi lenne? Tényleg ciki, ha az ágy alatt vagy a szekrényben rejtőzik egy vagy több ilyen jellegű szexuális játékszer?

részletek

Milyen franciaágyat válasszunk?

Nem könnyű megtalálni az ideális fekhelyet a hálószobánkba: a kínálat bőséges, nekünk pedig többféle szempontot is figyelembe kell venni.

részletek

Mi az USP jelentése?

Ha webáruházat működtetsz, akkor marketing szempontból nemcsak a célközönség meghatározása nélkülözhetetlen, hanem annak megmutatása is, hogy miben vagy másabb a versenytársaidnál. Mi az a plusz, ami csak rád jellemző!

részletek

Az otthoni szépségápolásról

A szépség fogalmáról órákig lehetne vitatkozni, hiszen talán minden ember számára egy kicsit mást jelent. Ez így is van rendjén. De a szónak valahol szinonimája is lehetne az ápoltság kifejezés.

részletek