DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 2. péntek

Egyéb hírek

Ennyit keresnek az F1-es csapatfőnökök

A legjobban kereső vezérek a toppilótákhoz hasonló fizetést tesznek zsebre: a sajtóban megjelent friss lista a 2023-as béreket mutatja. Wolff és Horner messze elöl.

részletek

Esports: Rasmussen nyert, Blakeley bajnok

A McLaren Shadow versenyzőjét koronázták az F1 Esports 2022-es szezonjának királyává, miután a szezonzárón elért negyedik hely elég volt számára, hogy megőrizze előnyét.

részletek

Gyűjtést szerveztek a navigátornak

A többszörös bajnok ralis navigátornak pályabejárás közben állt meg a szíve, felesége kislányukkal épp 11 hetes terhes volt. Gyűjtést szerveztek a gyógyulására.

részletek

Verstappen gyereket akar és visszavonulhat

A kétszeres F1-es világbajnok szerint ő másképp fog hozzáállni a gyerekei esetleges versenyzéséhez, mint ahogy az apja tette vele. Viszont ha megszületnek, ő már nem lehet aktív.

részletek

SEO - azaz keresőoptimalizálás kezdőknek

Ismerd meg a SEO alapjait és kezdd el felfuttatni a weboldalad! Hasznos információknak kezdőknek, ismétlés haladóknak!

részletek

Mire jó az útnyilvántartás?

Az útnyilvántartás egy olyan opció, aminek révén az autót lízingelő ügyfelek rengeteg pénzt spórolhatnak, míg az útnyilvántartó program egy olyan eszköz ehhez, amivel a könyvelők is jól járnak.

részletek

Kedvencekkel díszített irodaszerek!

A rajongás nem életkorhoz kötött, bár megvannak azok az életszakaszok, amikor természetes jelenség még akkor is, ha egy kívülálló már túlzásnak gondolja.

részletek

Menetpróba - Ford Mustang Mach-E Extended

A kék ovál első, direkt villanyautónak tervezett modellje igen látványos darab. Elsőre talán meghökkentő, mivé vált a legendás sportkocsi...

részletek

700 lóerős csoda Csehországból

Mindössze 89 darab készül a legendás Praga márka csúcstechnikájából, ami a Bohema nevet kapta. Az autót a korábbi F1-es pilóta, Romain Grosjean segítségével fejlesztették...

részletek

Az úttörő – húsz éves a Porsche Cayenne

Egy Porsche karaktervonásai és élvezetes vezethetősége egy hétköznapi, családi használatra tökéletes terepjáróba öntve. Nagyjából így szólt az ötlet, amely életre hívta a Porsche Cayenne-t.

részletek

Mivel történjen a kávéfőző karbantartása?

Ahhoz, hogy még sokáig élvezhessük kedvenc italunk ízét, automata kávéfőzőnkkel is törődnünk kell. A feltöltés és ürítés mellett a karbantartási folyamatokat nem szabad mellőznünk.

részletek

Az autófólia nem csak formaautókon mutat jól

A kisebb karcolások, benyomódások még a legnagyobb odafigyelés mellett is megtépázhatják gépkocsinkat, a fényezés pedig sokszor költséges megoldás a kisebb sérülések elfedésére.

részletek