DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Leclerc csodálja és meglepte rajongóját

Meghatotta egy pár története a Ferrari F1-es pilótáját, aki egy olasz tv-műsorban lepte meg szurkolóját, aki beteg barátnője miatt költözött el otthonról.

Miközben Charles Leclerc a téli pihenését tölti és persze közben gőzerővel készül a 2023-as Formula-1-es idényre, a minap egy olasz tv-műsorban szerepelt, amelynek címe szabad fordításban „Leveled érkezett”. A Ferrari versenyzője ugyanis meglepte egy rajongóját, akinek a története meghatotta a monacóit.

Leclerc-t a 23 éves Eleanor kérésére hívták meg a műsorba, aki egy gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben, szklerózis multiplexben szenved. Amióta néhány éve diagnosztizálták nála a betegséget, barátja, Giulio folyamatosan gondoskodik párjáról, emiatt pedig Észak-Olaszországba is költözött, távol a családjától.

A többszörös futamgyőztes F1-es pilóta ott jön a képbe, hogy Giulio nagy rajongója Leclerc-nek és a Ferrarinak, így vele akarta meglepni párját Eleanor. Leclerc pedig vállalta a szereplést, sőt ő maga is készült meglepetéssel a pár számára.

 

„Nagyszerű srác vagy. Mamma mia, micsoda történetetek van!” – mondta a műsorban a versenyző. „Nagyjából egykorúak vagyunk, és alapesetben másképp gondolkodnának az emberek. Sosem kellett ilyen döntéseket meghoznom. Ez megmutatja, milyen csodálatos ember vagy és milyen csodálatos pár vagytok. Ez a szerelem ereje. Hihetetlen mindaz, amit Eleanorért tettél egy a kettőtök számára nem könnyű időszakban.”

„Tudom, milyen érzés az otthontól távol lenni, mivel sokat utazom, de az, hogy mindezt szerelemből teszed, rámutat, milyen csodálatos ember vagy. Tudom, hogy sok nagydíjat nézel és ezzel idegesíted Eleanort vasárnaponként. Tudom, mennyire csodálod a Ferrarit és engem, de én még inkább csodállak az általad képviselt értékekért. Meghatott ez a gyönyörű történet. A világ összes boldogságát megérdemlitek.”

„Ami azt illeti, készültem is meglepetésekkel. Tudom, hogy az álmotok az volt, hogy eljussatok a párizsi Disneylandbe, úgyhogy szereztem nektek két jegyet oda” – adta át az ajándékot Leclerc. És ez még nem volt minden, ugyanis a 2022-es szezon utolsó szakaszában használt és aláírt kesztyűjét is odaadta a szemlátomást meghatódott 25 éves fiúnak, valamint ferraris sapkával és pólóval is meglepte őt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: