DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Tényleg le lehet fogyni néhány nap alatt?

Lehetséges a néhány nap alatt történő gyors fogyás? Egészséges a siettetése? Manapság nagyon sokan küzdenek súlyproblémával, és szeretnének mihamarabb tökéletes formára váltani. Bármi is az oka a vágyott alaknak, az egészséges, fitt állapotot kell szem előtt tartani a gyors megoldások helyett!

A koplalás nem vezet sehová!

A csodaszerek, amelyek gyors fogyást ígérnek, nagyon sokszor megtévesztőek, veszélyesek, és az esetek többségében nem is érhető el tartós eredmény általuk. Egy több év alatt létrejött állapot megváltoztatásához bizony idő szükséges. 

mamavita.com - 2022 szeptember - LinkMarketing - 2



A koplalás nem egy ideális megoldás, inkább csak árt, mint használ. A szervezet éhezés hatására tartalékolásba kezd, ezáltal az anyagcsere is lassul. Egy sanyargatós, átkoplalt nap után természetes, hogy a mértéktelenség csapdája vár. 

Ehelyett nézzük inkább meg, milyen izgalmas mentes receptek érhetőek el a MamaVita oldalán, amelyek segítenek átállni egy egészségesebb, tudatosabb táplálkozásra. A specifikus, személyre szabott diéta a megoldás, a veszélyes, gyors módszerek helyett. 

A hamis ígéretek, melyek gyors fogyást ígérnek, sajnos a kezdeti lelkesedést is megölik, így ezt az utat érdemes kerülni!

Gyors fogyás helyett életmódváltás

Sokkal jelentősebb változásokkal számolhatunk, ha gyors módszerek helyett egy egészségesebb életvitelt tűzünk ki célul, és egy fittebb állapotot, amelyben jól érezzük magunkat. Az étrendbeli változtatások megismertetnek egy teljesen új világgal, melyben az ételek ugyanúgy ízletesek, táplálóak, emellett jóval egészségesebbek is. 

A szervezetnek komplett átalakulásra van szüksége, beleértve a rendszeres mozgást, tudatos étrendet. A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás ugyanúgy fontos, bármely diétát is követjük. A mentes élelmiszerek széles választékát megismerve megválaszthatjuk, hogy hozzáadott cukortól mentes, kevés zsírtartalommal rendelkező ételeket eszünk, vagy épp vegán termékeket is beemelünk a mindennapi étkezéseinkbe. 

Az életmódváltás nem egyenlő az éhezéssel, és az íztelen világgal. Az egészséges életmódban van helye finom ételeknek, jókedvnek, fitt erőnlétnek, amelyben tudatosan irányítjuk az életünket. 

Mindez természetesen a szemléletváltással kezdődik! 

Fokozatosan, kisebb lépésekben haladva

A fogyókúrák javánál a kalóriabevitel csökkentése dominál, ettől függetlenül tartózkodni kell a koplalástól. Ehelyett érdemesebb apránként haladni, fokozatosan csökkenteni a mennyiségeket, és lecserélni az egészségtelen ételeket, egészségesebbekre. 

Az apránként történő változtatásokkal könnyebb megbarátkozni, és így jut elég idő az új ízekhez való hozzászokáshoz is. Egy más életvitel kialakításához türelem szükséges. Az egész folyamat örömtelibbé válhat, és egy különleges utazáshoz hasonlítható, melyben más főzési technikák, új receptek, különböző ízek megismerése rengeteg újdonságot, és izgalmat tartogat. 

Nem szabad abba a hibába esni, hogy egyedül a mennyiséggel foglalkozunk, a minőség épp olyan lényeges, és az, hogy közben jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: