DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

„Hollywoodi F1” lesz Ricciardo sorozata

Formula–1-es tv-sorozatot készít az ausztrál pilóta, amelyben a sportág világát szeretné bemutatni, de fikciókon és nem a valóságon (vagy annak kiforgatásán) keresztül – nem akar riválist a Drive to Survive-nak.

Nemrég jelentette be Daniel Ricciardo, hogy az amerikai streaming-szolgáltatóval, a Huluval közösen tervez elkészíteni egy Formula–1-ről szóló sorozatot, de az ausztrál versenyző kijelentette: ez teljességgel fikció lesz, nem lesz köze a valósághoz, bár az F1 világát igyekszik majd bemutatni. Az elképzelt szereplők és elképzelt helyzetek teljesen mást kínálnak így, mint a valóságra építő (bár azt a kritikák szerint sok esetben elferdítő, kiforgató, kiszínező) Netflix-sorozat, a Drive to Survive és Ricciardo azt is hangsúlyozta, hogy nem is akar rivális lenni.

ricciardo-2022-a



„Nyilván remélem, hogy sikeres lesz, de nem az a cél és a szándék, hogy kihívást jelentsen másoknak, legyen ez akár Lewis sorozata (Hamilton Brad Pitt-tel és az Apple-lel készít egyet), akár a Drive to Survive. Ez teljesen más lesz. Nyilván fikció lesz, de a valóságból gyökeredzik és az F1 világát mutatja be, viszont lesz benne egy kis Hollywood” – mondta el Ricciardo a RaceFansnek adott interjújában.

A pilóta a nyári szünetének jelentős részét Los Angelesben is tölti, hogy a projekttel foglalkozzon, amiről azt mondta, hogy még egy igazi írót keresnek és indulhat a munka. Ő nem akarja, hogy róla szóljon a széria és ez legyen „Ricciardo sorozata” annak ellenére, hogy ott lesz a neve, inkább csak a háttérben szeretne maradni, de tudja, hogy valószínűleg mélyebben benne lesz az egészben, mint ahogy azt most szeretné.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: