DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Hamilton szerepet akart a Top Gunban

Az F1-es világbajnok harcoló vadászpilóta lehetett volna az új filmben, de végül le kellett mondania a szerepet, mert a futamokra való felkészülés mellett nem jutott elég ideje a forgatásra.

Szeretett volna szerepet vállalni az új Top Gun-filmben Lewis Hamilton, volt is ajánlata, de végül nem fért bele az idejébe – dühösen és csalódottan ugyan, de végül le kellett mondani a forgatást. A hétszeres világbajnok a Vanity Fair magazinnak adott interjújában beszélt erről.

„Alapvetően barátok vagyunk Tommal (Cruise), ő az egyik legkedvesebb ember a világon. Meghívott a forgatására, amikor a Holnap határa című filmet készítették még évekkel ezelőtt és azóta barátság alakult ki közöttünk. Amikor hallottam, hogy jön a Top Gun második része, úgy voltam vele, hogy 'úristen, meg kell kérdeznem' és azt mondtam neki, hogy nem érdekel, milyen szerep, söprögetek is a háttérben” – mesélt arról, hogy hogyan kért szerepet Tom Cruise-tól.

ham1_1



Végül harcoló vadászpilóta lehetett volna, de arra jutott, hogy egyszerűen nincs elég ideje a forgatásra a versenyekre való felkészülés miatt.

„Maximalista vagyok és egyszerűen nem volt rá elég idő. Ez volt a legfeldúltabb telefonbeszélgetésem, amit valaha megejtettem” – tette hozzá azzal kapcsolatban, hogy végül mégis le kellett mondania a szereplést.

Hamilton ezzel együtt sem maradt filmes munka nélkül, Brad Pitt-tel csinálnak egy F1-es filmet, amelyben a pilóta producerként vesz részt és a Top Gun rendezője, Joseph Kosinski vezeti majd a forgatást.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: