DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Felpofoztak egy fotóst a Hungaroringen

Tettlegességbe torkolló vita alakult ki egy brit fotós és egy biztonsági őr között az F1-es Magyar Nagydíjon: előbbi közösségi médiás posztja szerint a szája felett fel is repedt a bőr.

A Blikk számolt be róla, hogy Mark Thompson brit fotós megosztott a Twitterén egy képet, amelyen az látható, hogy az egyik hungaroringi biztonsági őrrel vitatkozik, aki a posztja alapján meg is ütötte őt, amitől a kép tanúsága szerint fel is repedt a bőr a szája felett.

f1-hungaroring-dppi-2022-1



A bulvárlap úgy tudja, a fotóriporter szeretett volna bejutni a pálya olyan részére, ahova elméletileg beléphetett volna, de a sportbírók utasítására ezt a biztonsági szolgálat embere nem engedte, és ezt tette szóvá ingerülten.

A Hungaroring Sport Zrt. kommunikációs osztálya azt közölte a történtek kapcsán, hogy péntek este és szombat reggel is egyeztetést tartottak a magyar és a külföldi biztonsági szolgálat vezetői, a Formula-1 sajtófőnöke és a sportszakma legfontosabb emberei, akik utánajártak a történteknek és megállapodtak a helyes viselkedési formákban az F1-es eseményen, amit minden érintett félnek be kell tartania.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: