DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Rábukkantak Leclerc ellopott órájára?

Rossz szájízzel távozhatott Olaszországból áprilisban Charles Leclerc, ugyanis a rajongókkal való szelfizés közben valaki megszabadította rendkívül értékes órájától. Úgy tűnik, most meglett.

A Ferrari monacói pilótája Olaszország új nemzeti hőse, így nem is meglepő, hogy mindenki szeretne vele egy közös képet Itáliában. Viareggióban eleget is tett a rajongói igényeknek Leclerc és annak ellenére tudták róla lecsatolni és eltüntetni felettébb értékes Richard Mille karóráját, hogy vele volt néhány barátja és a személyi edzője is.

Az eset áprilisban történt, amikor is a szurkolói érdeklődést kihasználva a tömegbe vegyült néhány bűnöző is, akiknek ez nem nagy feladat. Aznap este a fiatal monacói már drága órája nélkül kullogott haza, mire ugyanis észlelte annak hiányát, az elkövetők már hetedhét határon túl voltak.

A nápolyi rendőrségre hivatkozva az Il Mattino olasz lap azt közölte, hogy megtalálták az újonnan kétmillió euró értékű órát. Információik szerint jelenleg egy spanyol vállalkozó tulajdonában van, aki az eredeti ár töredékéért, 200 ezer euróért jutott hozzá. Ez sem kis összeg, de jóval kisebb, mint amennyit az óra ér.

Az olasz sajtó információi szerint megvan az ellopott óra és valószínűleg a tolvajok is


Az olasz lap szerint a három tolvaj először egymilliót akart kérni az óráért, de ez lehetetlennek bizonyult, mert egyértelmű volt, hogy lopott. A svájci gyártó ugyanis egyedi gyártású órával szolgált Leclerc-nek, amin még a pilóta aláírása is szerepel. Az nem derül ki a riportból, hogy a tolvajok már rendőrkézre kerültek-e, de annyi bizonyos, hogy a rendőrségnek határozott gyanúsítottjai vannak az ügyben. 

Arról is szólnak az információk, hogy amikor az órát eladásra hirdették a tolvajok, keresve a potenciális vevőt, fokozatosan egyre inkább csökkentették az árát, ami végül az eredeti tizede lett, ami még mindig szép summal.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: