DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap
Egyéb

Beteg gyerekek gyógyulását segítette élményautózással Vogel Adrienn

Július első hétvégéjén nem valamelyik raliverseny kihívásokkal teli gyorsasági szakaszain, hanem egy gyerekeknek szervezett élményprogramon vett részt Vogel Adrienn.

A Roger Racing Team versenyzője a Mens Életet Alapítvány szervezésében a Drivingcamp, a Mercarius Flottakezelő Kft. és az Emil Frey Magyarország Kft. közös élményautóztatásán mutatta meg súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyult vagy gyógyuló gyermekeknek, hogy milyen a száguldás egy raliautóban.

Adri autóztat 2Az “Álomautózás” elnevezésű programban többen is beülhettek Adrienn mellé, és bár legtöbben ki sem láttak a navigátor üléséből, mégis élvezték a száguldást.

Adri autóztat 4

“Nagyon bátrak voltak mindannyian, nem volt semmi probléma, senki nem kérte, hogy menjek esetleg lassabban vagy óvatosabban. Ahogy láttam és hallottam, mindenki mosolyogva szállt ki mellőlem, nekem ez ugyanakkora élményt jelentett, mint nekik az a néhány percnyi autózás, ami alatt kiszakadhattak a hétköznapi megpróbáltatásokból. Boldog vagyok, hogy részt vehettem ezen a fantasztikus eseményen!” - nyilatkozta Adri az Álomautózás után.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: