DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Hölgyek, akikkel boldogok a pilóták – 1.rész

Az F1 mezőnyét jelenleg 20 versenyző alkotja, és ugyan még nem mindenki találta meg élete szerelmét, a többség boldog párkapcsolatban él. Kétrészes sorozatunkban most ezt a témát járjuk körbe.

Charlotte Sine és Charles Leclerc:

Főként modellként, és influenszerként ismert az a 22 esztendős lány, mely Charles Leclerc oldalán tűnik fel rengetegszer a paddockban. A fiatalok még 2019-ben szerettek egymásba, azóta pedig látszólag nagyon boldogok együtt, olyannyira, hogy egy ideje már együtt laknak egy tágas monacói apartmanban. Talán őket lehet együtt látni a legtöbbször, és a közösségi médiában is előszeretettel osztják meg, hogy merre jártak a nagyvilágban. A Ferrari pilótájának párja egyébként komoly terveket szövöget, a School of Architecture of Nantes egyetem hallgatója, ahol építészetet tanul. Családja elég tehetős, mivel édesapja Emmanuel Sine a Bains de Mer kaszinót irányítja a hercegségben.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

+Ша+ (@charlottesiine) által megosztott bejegyzés

Kelly Piquet és Max Verstappen:

A legendás F1-es pilóta, Nelson Piquet lánya még azelőtt komoly kapcsolatban volt egy versenyzővel, mielőtt kialakult volna közte és a világbajnoki címvédő között bármi is. Kelly Piquet ugyanis néhány éve még Danyiil Kvyat kedvese volt, akivel egy hosszú kapcsolat bontakozott ki, 2019-ben pedig megszületett kislányuk, Penelope. A pár még abban az esztendőben szakított egymással, 2021 elején pedig kiderült, hogy a Red Bull holland versenyzője mellett találta meg ismét a boldogságot. Ami közös bennük, hogy részben Kelly is holland az édesanyja, Sylvia Tamsma révén, aki korábban modellként kereste a kenyerét. Verstappennél egyébként jóval idősebb a barátnője, kilenc év van köztük, a hölgy pedig a mindennapokban tapasztalatot szerzett már a Vogue és a Marie Claire magazinnál is, míg jelenleg rovatvezetőként, bloggerként és PR-szakemberként dolgozik, de wellness tanácsadóként is hivatkozik magára.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KELLY PIQUET (@kellypiquet) által megosztott bejegyzés

Carola Perez és Sergio Perez:

Igazán gyorsan alakultak a pár életében a dolgok, miután a mexikói pilóta még 2015-ben szakított korábbi barátnőjével Andrea Campilloval. Carola Martinez 2016-ban lépett be az életébe, azóta pedig úgy tűnik, minden a helyén van Checo magánéletét tekintve, hiszen 2017-ben már első gyermekük, a kis Sergio is megszületett, kicsivel később pedig a házasságkötésre is sor került. Nem sokkal később, 2019-ben első lányuk is megérkezett, aki a Carlota nevet kapta, néhány napja pedig Perez ismét apa lett. Carola egy kisfiúnak adott életet, akit Emilionak kereszteltek el. A Red Bull versenyzőjének feleségéről egyébként nem sokat tudni, sem a végzettségéről, sem pedig korábbi tanulmányairól, azon kívül, hogy szülővárosában végezte el az iskolákat. Jelenleg influenszerként tevékenykedik, amit viszont fixen tudni, hogy az utazások nagy szerelmese.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Carola Martinez (@carolamtz1) által megosztott bejegyzés

Carmen Montero Mundt és George Russell:

A Mercedes fiatal tehetsége még 2020-ban ismerkedett meg, és szeretett bele Carmenbe, akivel a Toszkán Nagydíj hétvégéjén láthattuk először, 2021-től pedig már nyíltan felvállalták a kapcsolatukat. Abban az esztendőben már nyaralni is együtt mentek, amiről fotók is készültek, igaz mindketten ritkán posztolnak közös képeket. A lányról egyelőre keveset tudni, azt azonban bizonyosan, hogy korábban nem kötődött az autóversenyzés világához, ám az üzleti életben komoly tervei vannak. A Westminsteri Egyetem hallgatója volt, ahol üzleti menedzsment és pénzügy szakon végzett, mostanában pedig egy befektetési cégnél helyezkedett el az Egyesült Királyságban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Carmen Montero Mundt (@carmenmmundt) által megosztott bejegyzés

Isabel Hernaez és Carlos Sainz:

A pár 2018-ban jött össze, vagyis elég tartós kapcsolatról lehet beszélni. Sainzot ugyan nem sokat látni együtt a párjával, hiszen ők sem a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket, ám a szakmájából kifolyólag Isabelről viszonylag sokat tudni, mivel újságíróként dolgozik. A 27 éves hölgyemény jelenleg a Scalpers Company és a Victoria Collection sajtófelelőse, ő népszerűsíti a különböző kollekciókat, hagyományos és modern marketingmódszerekkel egyaránt, de rengeteg különböző reklámcég kereste már meg korábban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Isa Hernáez (@isahernaez) által megosztott bejegyzés

Luisinha Oliveira és Lando Norris:

A McLaren tehetsége nagyon sokáig titokban tartotta, hogy barátnője lenne, ám ennek 2021-ben vetett véget, amikor közös képet tettek ki Instagram-oldalaikra. Luisinha 22 esztendős, Portugáliában született, és jelenleg modellként dolgozik. Az továbbra is talány, hogy ez a párkapcsolat mikor kezdődött, mivel Lando ezt még nem osztotta meg a nyilvánossággal, ami viszont biztos, hogy a lány a hétköznapok során aktívan dolgozik a divatiparban, és a portugál Central Models modellügynökség menedzseli. Viszonylag híresnek volt mondható az Instagramon, ami pedig számunkra is érdekes lehet, hogy a divatmodell fél éven át Magyarországon tanult az Erasmus-program keretében.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Luisinha Barosa Oliveira (@luisinhaoliveira99) által megosztott bejegyzés

Tiffany Cromwell és Valtteri Bottas:

Az Alfa Romeo finn pilótájának magánélete elég kalandosra sikerült, mivel úgy tűnt, Emilia Pikkäräinen mellett találta meg a boldogságot, akivel hat esztendő után úgy határoztak, hogy összeházasodnak. Az esküvő képei akkor bejárták a világsajtót, és három éven át együtt voltak, amikor kiderült, hogy végül külön utakon folytatják. Bottas később az ausztrál Tiffany Cromwellel jött össze, akivel azóta is egy párt alkotnak. A hölgy egyébként nem ismeretlen a sport világában, mivel profi országúti kerékpáros, és a tavalyi nyári olimpián is képviselte a hazáját, azon kívül pedig a Canyon-SRAM csapatában teker. Rengetegszer osztanak meg közös tartalmat arról, hogy éppen merre jártak, milyen módon kapcsolódtak ki együtt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tiffany Cromwell (@tiffanycromwell) által megosztott bejegyzés

Elena Berri és Esteban Ocon:

2017 óta alkot egy párt az Alpine francia versenyzője, és a 25 esztendős Elena, aki jelenleg Genovában tanul nemzetközi kapcsolatok szakon, de divatmodellként is megállja a helyét, már több ismert nemzetközi márkával dolgozott együtt. A kapcsolatuk érdekessége, hogy bár Ocon elég ismert személyiség, párjának fogalma sem volt róla az elején, hogy egy Formula-1-es pilótával ismerkedett össze. A hírek szerint Elena már rendelkezik egy diplomával, melyet Párizsban szerzett, de arról nincs információ, hogy pontosan milyen szakon. A lány egyébként rengeteget utazik a munkája miatt, és spanyolul, angolul, franciául, valamint egyéb más nyelveken is beszél.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elena Berri

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: